Δώρα Ζέμπερη: Περιπλέκεται το μυστήριο με την δολοφονία της. Δεν την σκότωσα εγώ

Περιπλέκεται η υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, καθώς σε συνέντευξή του ο Μανώλης Σοροπίδης, ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της εφοριακού υποστηρίζει ότι εκείνος απλώς την τραυμάτισε στο χέρι, όμως άλλοι την εκτέλεσαν.

«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και την κοπέλα από εκεί που έφυγε την εκτελέσανε, γιατί έτσι το είχανε στήσει το σκηνικό» δήλωσε στο STAR μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

«Θέλανε την κοπέλα να την φάνε από την αρχή αυτοί που είναι και τους έχω δώσει και ονομαστικά και γι΄ αυτό θα κατέβω κιόλας, εγώ έρχομαι με μεταγωγή, την Τρίτη θα βρίσκομαι και για να μου τους φέρει να τους αναγνωρίσω, την εγκληματική οργάνωση αυτή και να δείξω ότι αυτά τα φάρμακα που παίρνουν και έχουν διαρρεύσει στην αγορά, τα τζιχάντ, που παίρνανε και μου δίνανε εμένα…» είπε ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της εφοριακού.

«Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθόταν στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από μένα κανονικά, περπατούσε και έφυγε και πήγε μεγάλη απόσταση και της κόψανε το δρόμο και την εκτελέσανε γιατί ήθελαν από την αρχή αυτό να καταφέρουν» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα χτυπήματα με μαχαίρι που επέφεραν τον θάνατο της 32χρονης εφοριακού, τα κατάφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο Χάρης και ο «Ψηλός». Δεν αποκαλύπτει όμως την ταυτότητα τους.

Στην ερώτηση αν την σκότωσαν άλλοι, ο Σοροπίδης είναι κατηγορηματικός: «Βέβαια, βέβαια. Αυτοί που μου είχαν πει για να της πάρω την τσάντα. Αλλά θέλανε να κόψω εγώ την κοπέλα, γιατί θα μ΄ έπιανε αναγκαστικά και θα είχα το DNA της επάνω μου, αν δεν με πιάνανε μέσα στο νεκροταφείο, ώστε να βγουν αυτοί καθαροί, γιατί θα είχα σίγουρα το DNA της επάνω μου. Με στείλανε μετά το κινητό της να το πάω σε ένα μαγαζί, το οποίο είχε κάμερες, ήταν για δεύτερη φορά σίγουροι ότι θα πιάνανε εμένα».

«Αυτοί το κάνανε με μαχαίρι. Είναι χασάπηδες, την κοπέλα την εκτελέσανε, γιατί τους ήταν εμπόδιο. Τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά, γιατί οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα, τα οποία δεν μ’ ενδιαφέρει εμένα, μου είχαν πει» επεσήμανε.

«Αυτοί εξαφανιστήκαν. Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν γιατί θέλανε τα πέντε ευρώ πίσω, γιατί ο ένας μου είπε τη συνάντησε την κοπέλα πριν να γίνει το κακό, τη συνάντησε την κοπέλα στο δρόμο και της ζήτησε να του κάνει ψιλά και της έδωσε πέντε ευρώ και εκείνη του έδωσε ψιλά για να τα βάλει δήθεν στην εκκλησία. Και με απείλησε κιόλας ότι θέλει τα πέντε ευρώ πίσω, γιατί σίγουρα τα πέντε ευρώ είχαν το DNA του πάνω» είπε καθ΄ομολογίαν δολοφόνος .

«Να με συγχωρέσει η οικογένειά της, δε μπορούν το καταλαβαίνω. Εγώ ο ίδιος δε συγχωρώ τον εαυτό μου που έγινα αιτία και έγινε ένα τέτοιο γεγονός, αλλά θα κάνω τα πάντα για να καθίσουν στο σκαμνί αυτοί που την εκτέλεσαν. Θα κάτσουν και θα το πληρώσουν αυτό, γιατί η κοπέλα δεν έφταιγε σε τίποτα. Το μόνο που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι έκανε τη δουλειά της σωστά και αυτοί ήθελαν να την εκτελέσουν».

Ξέσπασε η μητέρα της! «Να σταματήσει να βασανίζει εμένα και τα παιδιά μου»

Η μητέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη εμφανίστηκε μαζί με την δικηγόρο της Γιάννα Παναγοπούλου στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News και ξέσπασε: «Είχα πει από την αρχή ότι δεν ήταν τυχαίο το έγκλημα μέσα στο νεκροταφείο. Το είχα πει από την αρχή ότι το παιδί το παρακολουθούσε και δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό. Δεν πιστεύω ότι λέει αλήθεια σε όλα αλλά σε κάποια λέει αλήθεια. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιοι τον έβαλαν, ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στην οικογένεια μου και το παιδί μου. Δεν μπορώ να φανταστώ αν υπάρχει κάτι από πίσω, άλλος, ποιος είναι αυτός. Και αν ο κατηγορούμενος λέει αλήθεια να σταματήσει να βασανίζει εμένα και τα παιδιά που βασανιζόμαστε τρεις μήνες τώρα. Δεν βγαίνουμε έξω από το σπίτι, ούτε μέρα ούτε νύχτα βλέπουμε, ούτε στις δουλειές μας πάμε, δεν συνεχίζουμε τη ζωή μας γιατί η ζωή μας ήταν το παιδί».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ