Δώρα Ζέμπερη: Ο δολοφόνος έδωσε το όνομα ενός μεγαλοδικηγόρο δικηγόρου

Ο  καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας  Ζέμπερη προκαλεί σεισμό με αυτά που αποκαλύπτει αν όντως έτσι είναι σχετικά με την δολοφονία της εφοριακού.

Ο δολοφόνος της 32χρονος έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή. Στο έγγραφο αυτό κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, το “αφεντικό” όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.

Οι αρχές θα διερευνήσουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, είναι βέβαιο πως η υπόθεση αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον

Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Απόστολος Λύτρας, μίλησε για το υπόμνημα Απόστολος Λύτρας.

Όπως ανέφερε, πράγματι έχει δοθεί από τον δράστη το όνομα ενός δικηγόρου ο οποίος κατά το παρελθόν υπήρξε βουλευτής. «Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, ενημερώθηκα ότι δεν υπάρχει καταγγελία στον σύλλογο, έτσι μέχρι να γίνουν περαιτέρω έρευνες και να προκύψουν αποδείξεις, το όνομα του δικηγόρου δεν είναι κοινοποιήσιμο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης είπε ότι έχει δώσει ακόμη δύο άτομα τον Χάρη όπως ονομάζει που είναι ψευδώνυμο και ένα ακόμη χωρίς να δώσει όνομα όμως και για τους δύο έχει δώσει αναλυτικά που εργάζονται

Ακόμη αποκάλυψε πως πλέων είναι προβληματισμένος για όσα αναφέρει ο δολοφόνος

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ