Για τις δύσκολες στιγμές που περνά, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν από το θάνατο του πατέρα του, μίλησε ο Δήμος Μυλωνάς.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο δημοφιλής καλλιτέχνης των ‘90s έχει βρει καταφύγιο στο Σπίτι Του Ηθοποιού και σε συνέντευξή του, στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό, εξομολογήθηκε πως αρχικά του έδωσε στέγη ο Γιώργος Αλκαίος στο ξενοδοχείο του στην Μήλο, αλλά και ότι κοιμόταν σε παγκάκια στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Με φιλοξένησε ο Γιώργος Αλκαίος στην Μήλο και δούλεψα στο ξενοδοχείο του, ρεσεψιόν. Μετά τη Μήλο, τα πράγματα εδώ στην Αθήνα ήταν δύσκολα. ‘Ήρθε η Άννα Φόνσου και μου είπε “έλα στο Σπίτι του Ηθοποιού”. Πήγα, είδα μια πανσιόν λουξ και έμεινα! Μετά το παγκάκι της πλατείας Κλαυθμώνος, στο Σπίτι Του Ηθοποιού», ανέφερε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, παραδέχθηκε πως έβγαλε πολλά χρήματα από την τηλεόραση. «Έπαιρνες 500,000 δραχμές για ένα επεισόδιο. Αγόρασα δύο σπίτια, τα πούλησα. Δεν είμαι καλός διαχειριστής, δεν ξέρω να διαχειρίζομαι τα χρήματα», παραδέχθηκε, ενώ εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του είχε εμπλακεί στο Χρηματιστήριο και, μετά το θάνατό του, κληρονόμησαν τα χρέη του και έχασαν όλη τους την περιουσία.

Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνά, ο Δήμος ετοιμάζεται για μια νέα αρχή στη ζωή του, καθώς σκοπεύει να παντρευτεί και  ο γάμος θα γίνει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στο Φανάρι!

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη: