Σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω». Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής του και τη σχέση του με τον σταθμό του Αμαρουσίου.

«Δεν υπάρχει κόψιμο παιδιά, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: μια εκπομπή η οποία πέτυχε, δεν κόβεται, σταματάει. Κάποια στιγμή μπορεί να ξαναξεκινήσει. Εγώ δεν έχω τίποτα να αποδείξω σε κανέναν μετά από τόσα χρόνια. Σημείωνε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, γύρω στο 22% στα νεανικά κοινά. Ο σταθμός, δικαίως και καλά κάνει, όταν είσαι επιχειρηματίας και βλέπεις πώς είναι η αγορά, λες ότι τα λεφτά μου θα τα αξιοποιήσω κάπου αλλού και όχι σε μία ζώνη που πιθανόν να μη μου φέρει τα διαφημιστικά έσοδα επειδή είναι πολύ αργά», σημείωσε χαρκατηριστικά.

Εξήγησε δε πως το συμβόλαιο του έχει ακόμη ισχύ, με τον σταθμό να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον ίδιο. Ανέφερε μάλιστα πως: «Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ ευχαριστημένος από μένα, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ΑΝΤ1, όλα αυτά που λέγονται είναι ανακρίβειες. Δεν ήταν απρόσμενο, το είχαμε συζητήσει εδώ και δύο μήνες».

Δείτε όλα όσα δήλωσε για το Dancing with the stars αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο βίντεο που ακολουθεί.