Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάννης Λάτσιος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό, καθώς δεν δίστασε να γνωστοποιήσει την χάρη που του ζήτησε η Φαίη Σκορδά!

Ο διευθυντής του ΑΝΤ1 μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Dancing With The Stars, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Κώστας Τσουρός. «Για την Φαίη θέλω να πω πως, παρόλα αυτά που λέει στην εκπομπή, της κάναμε την χάρη και θα έχει έναν άνθρωπο από την εκπομπή της μέσα στο Dancing για να έχει όλες τις πληροφορίες. Με επιμονή το ζήτησε και ο κύριος Τσουρός θα είναι διαγωνιζόμενος. Με αυτό τον τρόπο θα έχει και από πρώτο χέρι πληροφορίες», ανέφερε χαριτολογώντας.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ήρθε η σειρά της Φαίης να κάνει αποκαλύψεις: «του έχω στείλει ένα μήνυμα με ένα link. Εγώ πάντα λέω ότι αγαπώ πολύ το πρωινό και δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Αλλά έχω στείλει ένα link και περιμένω να υλοποιηθεί», είπε η παρουσιάστρια και, παρά τις ερωτήσεις των συνεργατών της αν πρόκειται για νέο project, δεν έδωσε πεερισσότερες λεπτομέρειες!

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν: