Η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη γιόρτασε την ονομαστική εορτή του μπασκετμπολίστα. Χθες βράδυ τα πέντε παιδιά που έφερε στον κόσμο η Ολυμπία Χοψονίδου πόζαραν με τους γονείς τους για μία άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τη σύζυγό του έχουν δημιουργήσει μία αγαπημένη οικογένεια, για την οποία νιώθουν μοναδικά και περνούν ξεχωριστές στιγμές. Δεν είναι τυχαίο πόσο μεγάλη αγάπη έχει ο κορυφαίος εν ενεργεία Έλληνας μπασκετμπολίστας για τα παιδιά και την αγαπημένη του, γεγονός που έχει φανεί και στο τέλος μεγάλων αγώνων των ερυθρολεύκων.

Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασαν περίπου την ίδια φωτογραφία για να ευχηθούν στον κόσμο. Η πρώην Σταρ Ελλάς έγραψε μία ιδιαίτερη μαντινάδα: «Τη μέρα της Πρωτοχρονιάς χίλιες ευχές χαρίζω, κι ο χρόνος τούτος να σας βρει χαρούμενους ελπίζω». Από την πλευρά του ο άσσος του Ολυμπιακού έγραψε λιτά: «Καλή χρονιά με υγεία ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος».

Δείτε τα στιγμιότυπα.

 

Τη μέρα της Πρωτοχρονιάς χίλιες ευχές χαρίζω, κι ο χρόνος τούτος να σας βρει χαρούμενους ελπίζω❤️?♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις

 

Καλη χρονια με υγεια ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) στις

Έντονη αίσθηση όμως προκάλεσε και ο… μεγάλος νικητής της βραδιάς στην «μάχη» της βασιλόπιτας. Νικητής και τυχερός της χρονιάς φαίνεται πως δεν ήταν άλλος από το Βασίλη Σπανούλη!

Δείτε το βίντεο.

Και το φλουρι για το 2018.. @vassilis7span ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις