Αυτή είναι η μητέρα που σκοτώθηκε μαζί με το νεαρό ζευγάρι μετά τον αρραβώνα στην Κρήτη

Εκτός από το νεαρό ζευγάρι που έφυγε μαζί από τη ζωή λίγες μέρες μετά τον αρραβώνα τους και την γνωριμία των δύο οικογενειών της 20χρονης Μαρίας από την Τήλο που σπούδαζε στην Κρήτη κια του 21χρονου Χρήστου,νεκρή είναι και η μητέρα της κοπέλας.

Η Δέσποινα Παναγιωτάκη περίπου 40 ετών και ο Νίκος Κωστίδης ταξίδεψαν από την Τήλο στην Κρήτη για να γνωρίσουν την οικογένεια του αρραβωνιαστικού της κόρης τους. Μαζί τους πήραν και την μικρότερη κόρη τους, 15 ετών.

Την Τετάρτη, όταν έγινε η τραγωδία, οι οικογένειες των δύο παιδιών είχαν συναντηθεί και επέστρεφαν από μια εκδρομή στα Χανιά. Τότε χάθηκαν όλα μέσα σε μια στιγμή.

Το νεαρό ζευγάρι, έχασε ακαριαία τη ζωή του. Η μητέρα της κοπέλας που καθόταν στο πίσω κάθισμα, άφησε την τελευταία της πνοή, λίγα λεπτά αργότερα.

Ο σύζυγός της Νίκος Κωστίδης, μέχρι αυτή την ώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο. Όσο για την μικρότερη κόρη του ζευγαριού που ήταν κι εκείνη στο αυτοκίνητο αλλά τραυματίστηκε λιγότερο, παρακολουθείται από ψυχολόγους για να μπορέσει να αντέξει το κακό που χτύπησε την οικογένεια.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ