Αυξημένη κίνηση σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου λόγω απεργίας

Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται στους δρόμους. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω της απεργίας στο μετρό, αλλά και καθώς πολλοί προτίμησαν το αυτοκίνητο λόγω της αλλαγής στον καιρό.

Η κίνηση αυτή την ώρα είναι αυξημένη σχεδόν σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Στο ποτάμι η λεωφόρος Κηφισού είναι μποτιλιαρισμένη από τη λεωφόρο Αθηνών ως τη Νέα Ιονία, στην άνοδο, ενώ στην κάθοδο ιδιαίτερο είναι το πρόβλημα στην έξοδο της Αττικής οδού, αλλά και στους Αγίους Αναργύρους ως τις τρεις γέφυρες.

Μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζει και η Συγγρού στην άνοδο από τον Άγιο Σώστη ως τους στύλους του Ολυμπίου Διός, ό[ως και η Βουλιαγμένης στην άνοδο από το ύψος της Ηλιούπολης.

Σοβαρό πρόβλημα στο ρεύμα προς Πειραιά και στην Παραλιακή από τον Άγιο Κοσμά ως την Καλαμακίου, ενώ και στον περιφερειακό του Καρέα από την Σοφοκλή Βενιζέλου ως την Κισού το πρόβλημα είναι μεγάλο για όσους κινούνται βόρεια.

Στο κέντρο της Αθήνας αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους πέριξ της πλατείας Συντάγματος και της Ομόνοιας με ιδιαίτερο πρόβλημα στην άνοδο της Πειραιώς, την Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα, αλλά και στην κάθοδο της Κηφισίας από το Γηροκομείο και κάτω, όπως και στην άνοδο της Β. Κωνσταντίνου.

Πολύ έντονο είναι το πρόβλημα στην κάθοδο της Μεσογείων ήδη από το ύψος του Χολαργού, ενώ και στην Κάθοδο της Κηφισίας το μποτιλιάρισμα εκτείνεται από το Μαρούσι ως το Χαλάνδρι.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ