Με κοινή απόφαση Κατερίνα Ζαρίφη και Ελένη Μενεγάκη διέκοψαν τη συνεργασία τους, πέρυσι το καλοκαίρι, μετά από 11 χρόνια συνεργασίας.

Η δημοσιογράφος πήγε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή για να μιλήσει για το νέο της επαγγελματικό βήμα, το ρόλο της στη θεατρική παράσταση «Δουλειές με Φούντες» αλλά να δει και τους παλιούς της φίλους.

Η Κατερίνα μίλησε για τις πρόβες, την εκμάθηση του ρόλου, τους θεατές αλλά και την παρουσία του Γιώργου Κιμούλη στις πρώτες σειρές.

Για ακόμα μια φορά η δημοσιογράφος με τις περιγραφές της έκανε τόσο την Ελένη Μενεγάκη όσο και τους θεατές να γελάσουν μέσα από την ψυχή τους.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο αστείο στιγμιότυπα από τον απολαυστικό διάλογό τους. Πάρτε μια μικρή γεύση…

– Μια μέρα που η Κατερίνα έκανε πρόβα τα λόγια της συνάντησε τυχαία τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και του είπε «που είναι τα λεφτά μωρή λουλού;» με τον άνθρωπο να αιφνιδιάζεται.

– Στην επίσημη πρεμιέρα, στις πρώτες θέσεις καθόταν ο Γιώργος Κιμούλης με τον οποίο η δημοσιογράφος έχει ένα άγχος και όπως είπε ένιωθε πως την κοίταγε σαν… εξωγήινη.

– Πολύ πλάκα έχουν οι αντιδράσεις των θεατών που έχουν συνδέσει την Κατερίνα με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Έχω τις κυρίες που έρχονται και μου απαντάνε από κάτω. Α ρε Κατερίνα ίδια με την Ελένη είσαι…», είπε ενώ μίλησε και για ένα περιστατικό που δυο θεατές τσακωνόντουσαν εν ώρα παράστασης.

– Πολύ αστείες είναι οι αντιδράσεις και των δικών της ανθρώπων όταν βλέπουν τη φίλη τους και δημοσιογράφο Κατερίνα Ζαρίφη να ερμηνεύει το ρόλο της. Τι έκαναν οι Μαρία Μπεκατώρου, Γρηγόρης Γκουντάρας και Θανάσης Πασσάς όταν βρέθηκαν στο κοινό;

Δείτε τα αποσπάσματα