Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί είναι μία από τις πιο αγαπημένες του κοινού, αλλά και, ταυτόχρονα… «χρυσωρυχείο» για την ίδια, καθώς αμείβεται με 469.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο!

O λόγος για την Ellen Pompeo, που ενσαρκώνει την χειρουργό Meredith στο Grey’s Anatomy, η οποία αποκάλυψε στo Hollywood Reporter πως συμφώνησε να συνεχίσει στη σειρά για ακόμα δύο σεζόν, με μισθό 575.000 δολάρια, δηλαδή 469.000 ευρώ.

«Πάτησα ήδη τα 48 και έχω φθάσει σε ένα σημείο όπου μπορώ να ζητήσω ό,τι δικαιούμαι, κάτι που συμβαίνει με την πάροδο των χρόνων. Δεν θεωρούμαι απαραίτητα μια ηθοποιός που κατάφερε να επιτύχει, αντίθετα από μια 24χρονη ηθοποιό που έχει κάνει κάποιες μεγάλες ταινίες αλλά πληρώνεται ελάχιστα, σίγουρα λιγότερο από τον άνδρα συμπρωταγωνιστή της και χωρίς συμμετοχή στα κέρδη», υπογράμμισε η ηθοποιός, που, συνολικά, θα πάρει 20 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο (16,3 εκατομμύρια ευρώ).

Σε ερώτηση που έθεσε το Γαλλικό Πρακτορείο, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την Pompeo για ακόμα δύο σεζόν, ωστόσο, δεν σχολίασε την αμοιβή της, την υψηλότερη που έχει πάρει, μέχρι σήμερα, γυναίκα ηθοποιός σε δραματική τηλεοπτική σειρά.

Θυμίζουμε πως το Grey’s Anatomy, που αναφέρεται στη ζωή της δρ. Meredith Grey, χειρουργού στο νοσοκομείο Seattle Grace στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον, άρχισε να προβάλλεται από το ABC στις 27 Μαρτίου του 2005. Όλα αυτά τα χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στα τηλεοπτικά βραβεία, ενώ θεωρείται ως η πιο επιτυχημένη ιατρική σειρά όλων των εποχών.