Απειλείται με πρόστιμο- μαμούθ γιατί κατέβρεξε οικογένεια με το αυτοκίνητό του

Τους έκανε λούτσα και θα το πληρώσει, καθώς σε πολλές χώρες είναι παράνομο να πατάς το γκάζι όταν γύρω σου υπάρχουν νερά.

Και με τις συνεχείς βροχοπτώσεις της Αγγλίας, το πιτσίλισμα των πεζών από τα διερχόμενα αυτοκίνητα είναι πεζή καθημερινότητα.

Η αστυνομία του Κεϊμπριτζσάιρ λοιπόν απευθύνεται τώρα στο κοινό ώστε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για τη μήνυση που κατέθεσε μια γυναίκα κατά αυτοκινητιστή, ο οποίος επιτάχυνε το όχημά του και τους έκανε λούτσα, τόσο την ίδια όσο και τα δυο παιδιά της, το ένα εκ των οποίων βρέφος ακόμα στο καροτσάκι του.

Ξέρετε τι πρόστιμο θα πληρώσει ο οδηγός αν βρεθούν μάρτυρες; Όχι λιγότερες από 5.000 λίρες (5.600 ευρώ), ειδικά αν αποδειχτεί πως το έκανε σκοπίμως!

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας σχολίασε μάλιστα πως εκείνη την ώρα δεν έβρεχε και υπήρχε μια μεγάλη λιμνούλα στη μέση του δρόμου, εύκολα αναγνωρίσιμη από τους αυτοκινητιστές. Θεωρεί λοιπόν πως σκοπίμως πάτησε μέσα της ο οδηγός και έλουσε με λασπόνερα τους τρεις τους.

Όπως είπε όμως, ενώ μπορείς πράγματι να φας πρόστιμο 5.000 λιρών αν καταβρέξεις πεζό στην Αγγλία, το σύνηθες ποσό είναι 100 λίρες και τρεις πόντοι στο point system. Κάτι που όπως μας λέει ο αστυνομικός, δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο στη χώρα που δεν σταματά να βρέχει…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ