Μπορεί να διετέλεσε πρόεδρος των ΗΠΑ, ωστόσο, ο Barack Obama έχει και τις… αδυναμίες του. Μάλιστα, σε συνέντευξή του αποκάλυψε το πράγμα στο οποίο είναι εντελώς άχρηστος και τον έκανε να κλαίει!

Ο πρώην πρόεδρος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής My Next Guest Needs No Introduction του David Letterman στο Netflix και δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι δυσκολεύτηκε να συναρμολογήσει κάποια έπιπλα όταν βοήθησε την κόρη του, Malia, να μετακομίσει σε νέο σπίτι λόγω των σπουδών της.

«Βασικά, ήμουν άχρηστος! Όλοι με είδαν να κλαίω τις τρεις εβδομάδες πριν τη μετακόμιση, οπότε η Malia μου είπε “μπαμπά, ξέρεις, έχω αυτή τη λάμπα σε αυτό το κουτί, μπορείς να τη συναρμολογήσεις;” και της είπα “φυσικά!”. Κανονικά, θα έπρεπε να την είχα φτιάξει μέσα σε 5 λεπτά. Αποτελούνταν από 4 μόνο μέρη κι εγώ ασχολούμουν με αυτό για πάνω από μισή ώρα! Εν τω μεταξύ, η Michelle είχε τελειώσει το τρίψιμο και είχε οργανώσει τις ντουλάπες κι εγώ ήμουν αρκετά αξιολύπητος!», εξομολογήθηκε.

Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι του ήταν δύσκολο να αποχωριστεί την κόρη του, που από το περασμένο καλοκαίρι είναι φοιτήτρια του Harvard, με την οποία φροντίζει να έχει καθημερινή επικοινωνία με την βοήθεια της τεχνολογίας και στέλνουν emojis με καρδούλες ο ένας στον άλλον!