Ένα καυστικό σχόλιο για το επεισόδιο του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου, που τελικά οδήγησε στο να «κατέβει» η παράσταση Πετάει Πετάει, έκανε γνωστός τραγουδιστής.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης για τις επικείμενες εμφανίσεις του στο Frangelico, ο Γιώργος Τσαλίκης τοποθετήθηκε για τα συμβάντα στο θέατρο Χυτήριο και ήταν ειλικρινής και αφοπλιστικός όπως πάντα.

«Όταν κάποιος χάσει την ισορροπία του, παίζει πια και γίνεται σούργελο στα κανάλια, η δουλειά του καμιά βδομάδα και ύστερα κλείνει κιόλας και χάνει τη δουλειά του επειδή δεν κρατήθηκε αυτός ή ο άλλος που είχε αντιδικία και χάνουν και άλλα 100 άτομα τη δουλειά τους», ανέφερε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «εγώ κατακρίνω και τη βία και αυτόν που σε φτάνει στα όριά σου να βιαιοπραγήσεις. Μονός καβγάς δεν γίνεται. Φοβερά ανώριμο! Τα προβλήματα σε ένα σπίτι -γιατί ένα σπίτι είναι μια δουλειά- τα λύνουμε σε ένα σπίτι. Αυτή τη στιγμή πόσοι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους; Δεν θα μπορούσαν να πάνε στην κυρία Παναγοπούλου να λύσουν το θέμα εσωτερικά; Κι αν πρέπει κάποιος να αποχωρήσει, ας αποχωρήσει σιωπηλά, για έναν λόγο που δεν ενδιαφέρει το κοινό».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις: