Μπαράζ δημοσιευμάτων ανά τον κόσμο και ιδιαίτερα στη χώρα μας, προκάλεσε η ανακοίνωση μεσιτικού γραφείου της Ιταλίας, σύμφωνα με το οποίο ο Lionel Messi αγόρασε νησίδα που βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος!

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Lionel Messi αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα, το νησί Νήσος Σοφία. Ο Messi είναι ήδη πελάτης μας, έχοντας αγοράσει μέσω ημών ένα υπέροχο ρετιρέ στο Παρίσι», ανέφερε η ανακοίνωσή της η Proto Group Ltd.

Η Νήσος Σοφία είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των Εχινάδων, ανατολικά της Ιθάκης και δυτικά της Αιτωλοακαρνανίας. Έχει έκταση 1 Km² και στο παρελθόν δημοσιεύματα ανέφεραν πως είχε μπει «στο μάτι» του Brad Pitt και της Angelina Jolie.

Ωστόσο, τα περί αγοράς του νησιού από τον Αργεντινό σούπερ σταρ της μπάλας φαίνεται πως είναι fake news! Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο επικεφαλής του μεσιτικού, Alessandro Proto, κατηγορείται ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για διάσημους που κάνουν αγορές γης και ακινήτων μέσω του γραφείου του, με στόχο την αυτοπροβολή του.