Μία συζήτηση για τις γυναίκες από την Θεσσαλονίκη στο Πρω1νό εξελίχθηκε σε μία στιγμή με πολύ γέλιο. Η ομάδα της εκπομπής σχολίασε την εμφάνιση της Βίκυ Χατζηβασιλείου στη λαϊκή, που ήταν κυριολεκτικά υπερπαραγωγή.

Έτσι, Κώστας Τσουρός και Θέμης Γεωργαντάς αναφέρθηκαν στις στιλιστικές επιλογές γυναικών από τη συμπρωτεύουσα. Πράγματι, σε κάθε τους εμφάνιση οι Θεσσαλονικιές συνηθίζουν να προσέχουν τον εαυτό τους σε μεγάλο βαθμό.

«Εγώ όσες φορές έχω πάει στην Θεσσαλονίκη πάντως, βλέπω ντεφιλέ παντού», είπε ο δημοσιογράφος. Ο Θέμης συμφώνησε λέγοντας: «Στη Θεσσαλονίκη όποτε ανεβαίνουμε με τον Κώστα είμαστε οι μόνοι που φοράνε φόρμες».

Οι παρατηρήσεις και οι αντιρρήσεις από το υπόλοιπο πάνελ δεν σταμάτησαν λεπτό. Έτσι ο Κώστας πήρε το λόγο και είπε: «Μπλέξαμε εδώ με 1,2,3,4 Θεσσαλονικιές». Η γκάφα του Κώστα Τσουρού τον έκανε να ξεσπάσει κατευθείαν σε γέλια και να τη διορθώσει άμεσα. Κατά λάθος καταμέτρησε την Φαίη Σκορδά, την Κλεοπάτρα Πατλάκη, την Σοφία Τουντούρη και τον Άρη Καβατζίκη.

O Άρης τρόλαρε τον συνάδελφό του, προχωρώντας στο επόμενο θέμα: «Εγώ λοιπόν σαν Θεσσαλονικιά θα σου πω…». Όλο το πάνελ έπεσε κάτω από τα γέλια όπως ήταν φυσικό.

Δείτε το βίντεο.