Με χιούμορ προσπάθησε να ξεπεράσει ο Ηλίας Ψινάκης τις πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο που είχε το απογευμα της Τρίτης στο όρος Βέρμιο όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό λόγω του πάγου που υπήρχε στο οδόστρωμα.
Την ώρα του τροχαίου ο δήμαρχος Μαραθώνα συνομιλούσε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος ακούγοντας το θόρυβο της πρόσκρουσης τον ρώτησε τι συνέβη. Τότε ο Ηλίας Ψινάκης, σύμφωνα με το Έθνος, απάντησε απόλυτα ψύχραιμα στον συνομιλητή του «παρ’ ολίγον… Σουλιώτισσα».

Στους συνεργάτες του, δε, που ακολουθούσαν με το συνοδευτικό αυτοκίνητο ο δήμαρχος Μαραθώνα ήταν ακόμα πιο καυστικός. «Είναι μύθος ότι οι γέροι πάνε μόνο από πέσιμο και χ…ο. Πάνε και από γκρεμό» τους είπε αφήνοντας τους εμβρόντητους για την ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε το ατύχημα που είχε.
Για να δείξει, δε, ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν μια περιπέτεια που πέρασε, στη συνέχεια ανέβασε τρεις φωτογραφίες στο Instagram με τον δήμαρχο Νάουσας – με τον οποίο έκοψε δύο πρωτοχρονιάτικες πίτες – και ένα σκυλί του Αγίου Βερνάρδου.

Ήρθε ο Δήμαρχος Νάουσας και καλός μου φιλος Κος Νίκος Κουτσογιάννης να κόψουμε την πίτα και να οργανώσουμε τις δράσεις της #amphictyonyofancientgreekcities?? για το 2018, γιατί στην απόπειρα μου να τον επισκεφτώ στο Δημαρχείο του έπαθα «Σουλιώτισα»!!! Ο Δήμαρχος Νάουσας κέρδισε και το φλουρί! Happy New Year 2018 to all of you!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis (@iliaspsinakis) στις

Κόψαμε και άλλη πίτα με τον Δήμαρχο Νάουσας @nikolaoskoutsogiannis, τον @dimitris_frits και το φλουρί έπεσε μεταξύ σ’ αυτό το υπέροχο σκυλάκι Αγίου Βερνάνδου, τον Γιάρνο, και της #amphictyonyofancientgreekcities ..!!! Happy New Year 2018!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis (@iliaspsinakis) στις

Πηγή: Protothema.gr