Με το γάντι «έσφαξε» μία από τις συμπαίκτριές της στο My Style Rocks η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, υποστηρίζοντας πως έβλεπε πολύ ανταγωνιστικά το παιχνίδι.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η όμορφη ξανθιά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ΕΔΩ και, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου σύμφωνα με την οποία η Ραμόνα υποτιμούσε τα υπόλοιπα κορίτσια και η συμπεριφορά της ενοχλούσε τις υπόλοιπες.

«Νομίζω ότι η Ραμόνα, επειδή της αρέσει αυτό που κάνει και ξέρει και το αντικείμενο, ήταν λίγο πιο αυστηρή. Εμείς δεν το είχαμε πάρει τόσο σοβαρά όσο εκείνη», είπε η Αλεξάνδρα και συνέχισε: «είχε λίγο πωρωθεί και καλά έκανε και στο τέλος τα κατάφερε. Ίσως αυτό κόμπλαρε τις άλλες κοπέλες, ότι το έβλεπε πιο ανταγωνιστικά».

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως είχε η Ραμόνα να πει στον αέρα πράγματα που την ίδια την ενόχλησαν, ωστόσο, «δεν τα είπε από κακία, αλλά επειδή είναι αυθόρμητος άνθρωπος και εξωστρεφής», ενώ υποστήριξε ότι πίσω από τις κάμερες δεν υπήρχε ξεκατίνιασμα και οι κόντρες μεταξύ των κοριτσιών σταματούσαν σε όσα έβλεπε ο κόσμος.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Αλεξάνδρα: