Η φωτογραφία του από τα Θεοφάνια του 2017 στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε πολλές συζητήσεις και έγινε viral. Ο λόγος για τον Νίκο Σόλη, τον γυμνασμένο κούκλο που πέρσι τέτοια εποχή «άναψε φωτιές», ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε σχεδόν γυμνός και έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του, αλλά και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια εσωρούχων της Modus Vivendi.

«Δεν με ενόχλησε ακριβώς που οι φωτογραφίες μου έγιναν viral». Πιο πολύ εξεπλάγην, γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο. Οι φίλοι μου με έπιασαν και μου το είπαν κι άρχισαν να μου στέλνουν τις φωτογραφίες. Αφού κάθε χρόνο βουτάω, τώρα με βρήκαν; Μάλλον, όμως, ναι. Τι να πω;  Εντάξει, δεν έγινε και κάτι. Αν δεν μου το έλεγαν οι φίλοι μου, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι», είχε πει, στο Down Tοwn Κύπρου, ο Νίκος, λίγο αφότου έγινε θέμα συζήτησης, προσθέτοντας πως πέφτει για τον σταυρό εδώ και δώδεκα χρόνια, εκ των οποίων τα δύο τελευταία στο Πατριαρχείο.

Εκτός από την πίστη του στο Θεό, ο γυμνασμένος νεαρός εξομολογήθηκε πως η ανάγκη να βουτάει για τον σταυρό προέκυψε μετά από ένα τραγικό οικογενειακό γεγονός: «η γιαγιά μου, που ήταν χειμερινή κολυμβήτρια, χάθηκε στα νερά. Πνίγηκε. Μας κόστισε πολύ αυτό. Από τότε προσπαθούσα ακόμα πιο πολύ, να μη χάνω χρονιά και να βουτάω για τον σταυρό, πιάνοντάς τον πρώτος».

solis2

Σχολιάζοντας τον ντόρο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες του στα social media, επεσήμανε ότι το μικροσκοπικό μαγιό του «δεν είχε ούτε φράουλες, ούτε κολοκύθες. Χαζομάρες! Είχε μπάλες του πόλο, οι οποίες είναι πορτοκαλί. Τώρα, πώς είδαν άλλα πράγματα, δεν ξέρω. Αλλά είναι ένα κανονικό μαγιό του πόλο με μπάλες του ίδιου αθλήματος».

Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ο Νίκος, που φοίτησε στην Γυμναστική Ακαδημία, μένει, εδώ και τέσσερα χρόνια, με την οικογένειά του, στο Αγρίνιο. «Είχαμε ένα μαγαζί κι αποφασίσαμε, δεδομένης της άσχημης κατάστασης, να το δουλέψουμε οι ίδιοι. Ο αδελφός μου αρχικά, όμως μετά ακολουθήσαμε όλοι. Ήταν συλλογική απόφαση, αφού είμαστε πολύ δεμένοι», ανέφερε και παραδέχθηκε πως δεν του ήταν εύκολο να προσαρμοστεί στην ζωή της επαρχίας.

solis-1

Η εμφάνισή του μπορεί να απέσπασε αποθεωτικά σχόλια, ωστόσο, ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ δηλώνει άντρας παλιάς κοπής. «Σε μία γυναίκα πρώτα μετράει η εξωτερική εμφάνιση. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα, η πρώτη εντύπωση. Ας μη λέμε ψέματα… Είναι να σου κάνει κάποια το κλικ. Προτιμώ, όμως, τις γυναίκες που έχουν χιούμορ», έλεγε, συμπληρώνοντας ότι δεν μπαίνει εύκολα σε μία σχέση, καθώς «εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς ότι οι σχέσεις σήμερα είναι πολύ δύσκολες».

Φυσικά, ο σέξι γυμναστής βούτηξε και φέτος στον Κεράτιο κόλπο και, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατάφερε να πιάσει τον σταυρό, με τις φωτογραφίες του να γίνονται, ακόμα μία φορά, θέμα διαδικτυακών σχολίων!