Μέσα στο Nomads είδαμε αρκετές φορές την πιο ευαίσθητη πλευρά της, την οποία φρόντιζε να μην αφήνει να εκτίθεται ιδιαίτερα. Η Αποστολία Ζώη μέσω Instagram έκανε το δικό της απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και με το μήνυμα που έστειλε συγκίνησε ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία της και μέσα από τη λεζάντα που τη συνόδευσε, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου , ν’ακουσω τις όμορφες συμβουλές σου , να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικα ..Αυτό που ζητάω απ’τον Άγιο Βασίλη για το 2018 ειναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου ,να σ’αγκαλιαζω ,να σε φροντίζω ,να σου δίνω δύναμη ,να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019..

Σ’αγαπώ μπαμπά μου».

Δείτε την ανάρτησή της νικήτριας του Nomads.

Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου , ν’ακουσω τις όμορφες συμβουλές σου , να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικα ..Αυτό που ζητάω απ’τον Άγιο Βασίλη για το 2018 ειναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου ,να σ’αγκαλιαζω ,να σε φροντίζω ,να σου δίνω δύναμη ,να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019.. Σ’αγαπώ μπαμπά μου.. #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις