Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε λίγους μήνες αναμένεται να κρατά στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδί. Η παρουσιάστρια του Happy Day βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για πολλά οικογενειακά θέματα και όχι μόνο.

Άξιο αναφοράς είναι πως η Σταματίνα θα φέρει στον κόσμο αγοράκι μετά τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει με το Θέμη Σοφό και για το συγκεκριμένο θέμα συζήτησε εκτενώς με την Ελένη. Η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του Alpha ρώτησε: «Όταν προχώρησε στο γάμο σου με τον Θέμη είχε στο μυαλό σου να κάνεις μεγάλη οικογένεια;

«Ήθελα σίγουρα δύο παιδάκια» απάντησε η Σταματίνα και συνέχισε: «Έχουμε και οι δύο αυτό το μοντέλο έχω έναν αδερφό-μία αδερφή, να κάνω παρέα και να μιλάω. Ότι θα μπορούσαμε και θα είχαμε ευλογία να κάνουμε τρία παιδιά δεν το φανταζόμουν. Η αλήθεια είναι ότι όταν και στο δεύτερο παιδάκι κάναμε κόρη, είχα πει να είμαστε καλά και συζητάμε για τρίτο παιδί».

Η συνέχεια ήταν άκρως απολαυστική με το διάλογο ανάμεσα στις δύο πλευρές να κλέβει την παράσταση:

Επειδή λοιπόν δόξα τω θεώ οι μικρές έχουν πάρει το δρόμο τους και κάνουν οι δύο τους ένα φοβερό παρεάκι….

– Τώρα με το μικρό δεν ξέρω τι θα γίνει. Σε βλέπω να κάνεις άλλο ένα μπας και βγει αγόρι και έχει και αυτός παρέα!

– Σταμάτα!

– Εγώ σταμάτα; Εσύ έχεις βάλει μπρος και δεν σταματάς… και καλά κάνεις!

– Αν και το τρίτο είναι ένα καλό μωράκι που κοιμάται και βρει τις ισορροπίες του σπιτιού, δεν είμαι αρνητική! Μου αρέσουν τα μωράκια. Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα παιδιά μου πολύ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να μην έχει φέρει ακόμη καλά καλά στον κόσμο το τρίτο της παιδί, όμως δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο τέταρτου!