Στην εκπομπή Dot. βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Πάνος Αργιανίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor, με αφορμή τις ερωτήσεις που δέχτηκε για το ζευγάρι Βασάλος-Βαλαβάνη αποκάλυψε κάτι σχετικό με τον ίδιο, για πρώτη φορά.

Όπως εκμυστηρεύτηκε υπήρξε ένα φλερτ με την Σάρα Εσκενάζυ και μάλιστα, μετά την αποχώρηση τους από το παιχνίδι, είχαν και ένα ραντεβού. Ωστόσο, αποφάσισαν να μην δώσουν δικαιώματα κατά τι διάρκεια που βρίσκονταν στο reality.

«Υπήρχε ένα φλερτ δικό μου με τη Σάρα Εσκενάζυ. Στην αρχή. Από την αρχή στα καστινγκ ήμουν συνέχεια με την Κολιδά. Κάποια στιγμή βλέπω τη Σάρα και λέω τι όμορφη κοπέλα! Είχα πάθει σοκ και λέω αυτή θέλω να μπει. Πήγα στην παραγωγή και είπα «αυτή την έχετε κοιτάξει;» Τελικά ακυρώθηκε μια άλλη κοπέλα που για κάποιους λόγους δεν μπόρεσε να μπει και μπήκε η Σάρα. Της το είχα πει της Σάρας ότι μου αρέσει, απλά είχαμε πει ότι δεν θα δώσουμε ποτέ δικαίωμα μέσα στο παιχνίδι. Βγήκαμε ραντεβού, πήγα στο μαγαζί της. Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Νομίζω ότι είναι κάτι που το έχει καταλάβει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει στη ζωή της τώρα μετά το παιχνίδι», είπε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: