Προβλήματα από την κακοκαιρία και στο δίκτυο της ΔΕΗ

Μεγάλα προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης έχουν προκληθεί από τις πτώσεις δέντρων σε καλώδια της ΔΕΗ λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα από το πρωί είναι η περιοχή του Γέρακα, λόγω πτώσης δέντρων σε καλώδια.

Αποκαταστάθηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, που είχε μείνει χωρίς ρεύμα λόγω βλάβης σε υπέργειο τμήμα της γραμμής μέσης τάσης στον υποσταθμό Αγίου Δημητρίου.

Από τη βλάβη, ο εντοπισμός και η αποκατάσταση της οποίας απαίτησαν περίπου μία ώρα, είχε επηρεαστεί με αυξομειώσεις τάσης ή/και διακοπές ρεύματος η περιοχή της πόλης, όπου βρίσκονται η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, καθώς και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Από τα ξημερώματα, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αποκαθιστούν βλάβες που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας μεταξύ άλλων πτώσης δέντρων. Πάντως, πρόβλημα με διακοπές ηλεκτροδρότησης εξακολουθεί να υφίσταται σε μέρος της περιοχής που εκτείνεται από τον Φοίνικα μέχρι τη Θέρμη στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης επίσης, σε Ζάκυνθο και Κρήτη. Παραμένουν τα προβλήματα από το Φοίνικα μέχρι τη Θέρμη.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ