«Αυτή είναι η φάτσα μου λίγο πριν το εγκεφαλικό», εκμυστηρεύτηκε η Μαίρη Συνατσάκη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτεια που της έτυχε, με αποτέλεσμα να χάσει τον ύπνο της.

Εδώ και έξι χρόνια, η Μαίρη έχει το δικό της κανάλι στο YouTube, ενώ τα τελευταία δύο δίνει σταθερό εβδομαδιαίο ραντεβού με τους fan της, με βίντεο που φτιάχνει η ίδια από το μηδέν. Ωστόσο, όπως ενημέρωσε η ίδια, το πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιεί κράσαρε», με αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην μπορεί να μοντάρει το νέο υλικό που είχε ετοιμάσει, αλλά και να εξαφανιστούν όλα τα βίντεο που έχει κάνει μέχρι στιγμής!

Μέσα από stories στο Instagram, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και παραδέχθηκε πως δεν ξέρει τι να κάνει. Όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα, η περιπέτεια είχε εν μέρει αίσιο τέλος, χάρη σε διαδικτυακούς της φίλους που την συμβούλευσαν, τους οποίους, μάλιστα, ευχαρίστησε δημόσια.

«Ευχαριστώ για όλα τα βοηθητικά μηνύματα! Μπόρεσα να βρω κάποια από τα βίντεο, αλλά κάποια είχαν θέμα από την κάρτα μνήμης και ίσως είναι και αυτά που δημιούργησαν το αρχικό πρόβλημα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι θα προσπαθήσει να μοντάρει ξανά την Πέμπτη, καθώς έπρεπε να μεταβεί σε μάθημα φωνητικής και στη συνέχεια στο θέατρο για την παράσταση Hair στην οποία πρωταγωνιστεί.

Δείτε τα βίντεο: