Πάτρα: Κάλεσε την Άμεση Δράση για να της βρει σύντροφο

Από τα πιο σοβαρά περιστατικά εγκληματικότητας, μέχρι και τηλεφωνήματα που αφήνουν κυριολεκτικά άφωνους τους αστυνομικούς, όπως για παράδειγμα το να βρουν… γαμπρό σε μοναχική κυρία!

Ανάμεσα στα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης στην Πάτρα, κάποια θα μπορούσαν να γίνουν… νούμερο επιθεώρησης, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας απελπισμένης από τη μοναξιά γυναίκας, η οποία κάλεσε το 100 και έβαλε να ακούγεται μουσική. Κατόπιν ζήτησε να της βρει η υπηρεσία έναν άνδρα για να… παντρευτεί, αφήνοντας στήλη άλατος τον αστυνομικό που σήκωσε το τηλέφωνο!

Κάποιοι που προφανώς ενοχλούνται από τις… καμπάνες που χτυπούν τηλεφωνούν στην Αμεση Δράση ζητώντας να σπεύσει στην εκκλησία της ενορίας τους για να τις σταματήσει και να μπορέσουν να κοιμηθούν.

Αλλοι, με μεταφυσικές φοβίες, δεν έχουν πρόχειρο τηλέφωνο πνευματιστή και τηλεφωνούν στο 100 για να έρθουν οι αστυνομικοί να διώξουν… φαντάσματα που ακούν ή βλέπουν!

Υπάρχουν και ψυχιατρικές περιπτώσεις με εμμονές καταδίωξης, που βλέπουν διώκτες και εχθρούς ή ότι τους παρακολουθούν.

Τα ευτράπελα συμπληρώνουν κλήσεις για θέματα κατοικιδίων, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που τηλεφωνούν συστηματικά στο 100 για να βγάλουν τα… σώψυχά τους, μη έχοντας άλλον να τα πουν.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ