Πάτρα: Από μη ανιχνεύσιμο όγκο έφυγε ο άτυχος 20χρονος Αλκίνοος

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και φίλοι του 20χρονου Αλκίνου που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή.

Η αιτία θανάτου του άτυχου 20χρονου ήταν μη ανιχνεύσιμο όγκο στη βάση του εγκεφάλου, στο ύψος της αρχής της σπονδυλικής στήλης «έφυγε», σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ο 20χρονος Αλκίνοος Βαρσάκης, στην Πάτρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι επρόκειτο για περίπτωση που δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί κατά τη διάρκεια εξετάσεων που έγιναν. Η περίπτωση δεν  επιδεχόταν χειρουργείο, είχε ραγδαία εξέλιξη και τραγικές συνέπειες.

Ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από την 19χρονη φίλη του, όταν αυτή επέστρεψε στο σπίτι λίγο νωρίτερα από τη μητέρα του, όπως αναφέρει το patrastimes.gr. Οι δύο γυναίκες είχαν βγει από το σπίτι προκειμένου να προμηθευτούν την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Οταν η κοπέλα επέστρεψε πρώτη, βρέθηκε μπροστά στο τραγικό θέαμα.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό αντίο στον 20χρονο, στις 11.00 π.μ., στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ