Ο κορυφαίος δίσκος του 2017 είναι του Πλούταρχου (pic)

Ο κορυφαίος δίσκος του 2017 είναι του Πλούταρχου, σύμφωνα με την IFPI. Πρώτο σε πωλήσεις album για την χρονιά που μας πέρασε το ”Πέρα απ’ τα μάτια μου“.

Ο νέος δίσκος «Πέρα απ’ τα μάτια μου» του Γιάννη Πλούταρχου, περιλαμβάνει 20 ολοκαίνουρια τραγούδια ενώ ήδη έχουν ξεχωρίσει τα δυο singles «Πέρα απ΄ τα μάτια μου» και «Κοίταξέ με» με εκατομμύρια views στο YouTube.

? Ο Γιάννης Πλούταρχος και το “Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου” είναι στην Νο.1 Θέση σε πωλήσεις για το 2017, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της @ifpi_org ?️? #heavenmusic #GiannisPloutarhos #PeraApTaMatiaMou #No1 #IFPI #2K17

A post shared by Heaven Music (@heavenmusic_official) on

Μια μοναδική μουσική πρόταση μας παρουσιάζει ο Γιάννης Πλούταρχος μέσα από το νέο album του και μας υπόσχεται μόνο επιτυχίες με μία «νέα ματιά» πάνω στις μελωδίες και τους στίχους που τον έχουμε αγαπήσει.

Η μουσική στο album έχει γραφτεί από τους: Βασίλη Γαβριηλίδη, Πέτρο Ιακωβίδη, Παναγιώτη Καπίρη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ιορδάνη Παύλου, Αλέξη Σέρκο, Λεμονή Σκοπελίτη, Teo Tzima, Γιάννη Φρασέρη αλλά και από τον ίδιο τον Γιάννη Πλούταρχο όπως και από τον γιο του ερμηνευτή Γιώργο Κακοσαίο.

Οι στίχοι των τραγουδιών έχουν υπογραφεί από τους: Σαράντη Αλιβιζάτο, Βασίλη Γεωργιάδη, Βίκυ Γεροθόδωρου, Σπύρο Γιατρά, Πέτρο Ιακωβίδη, Αλέξη Σέρκο, Αγγελική Μακρυνιώτη, Δημήτρη Μπέρη, Ναταλί, Θάνο Παπανικολάου, Λεμονή Σκοπελίτη, Γιάννη Ρουσσουνέλο, Μάνο Τσιλιμίδη, Γιώργο Τσοπάνη και Ηλία Φιλίππου.

Ο ολοκαίνουργιος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Ο κορυφαίος δίσκος του 2017 είναι του Πλούταρχουπηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ