Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη: Θα με σκότωνε κι εμένα. Συγκλονίζει η μάνα του δράστη

Συγκλόνισε ο τραγικός θάνατος ενώς 65χρονου ανάπηρου από το χέρι του θετού του γιου.

Ο 34χρονος περιέλουσε με βενζίνη τον πατριό του και την μητέρα του με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του πατριού και την μητέρα να προσπαθεί να γλιτώσει

Η μητέρα του δράστη συντετριμμένη μίλησε στον Alpha και πραγματικά συγκλονίζει.

Η γυναίκα ανέφερε ότι την απειλούσε το ίδιο της το παιδί και της έλεγε “θα σε σκοτώσω έτσι και με βάλεις στο ψυχιατρείο. Το παιδί είχε αποφασίσει να κάνει αυτό που έκανε. Το είχε σχεδιάσει, και μάλιστα έλεγε στον άντρα μου, τον έβριζε άσχημα γιατί με προστάτευε, ότι θα ερχόταν να με σκοτώσει.

Με είχε περιλούσει με πετρέλαιο. Δεν ξέρω πως γλίτωσα. Ήρθε αποφασισμένος να μας κάψει. Εγώ γλίτωσα στο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και δεν ξέρω πως κατάφερα να τρέξω να μπω στο σπίτι να βγάλω το ένα κλειδί.

Και ο άντρας μου είχε βγάλει τους πίρους στην άλλη πόρτα του γκαράζ και κατέβασα τους πίρους την ώρα που αυτός άνοιγε την πόρτα. Δηλαδή είναι θαύμα που είμαι ζωντανή” είπε σε κατάσταση σοκ η μητέρα του δράστη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η καταστάση του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και όπως χαρακτηριστικά είπε “έκανε τον Σωκράτη μέσα στην πόλη. Τους ζητήσαμε να μπει σε ξενώνα, ότι δεν μπορούμε να τον φροντίσουμε και δεν τον δέχθηκαν.

Σαφώς πρέπει να ελεγχθεί όλο αυτό το σύστημα γιατί είναι άδικο να φεύγουν έτσι ζωές έτσι” είπε τέλος συντετριμμένη.

 

 

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ