Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο υπέροχο σπίτι όπου ζει με τον 22χρονο γιο της η Μαριάννα Τόλη, ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται αμέσως πως η κάθε λεπτομέρεια διακόσμησης φέρει την υπογραφή της. To People βρέθηκε εκεί και η ίδια άνοιξε την καρδιά της..

«Ο χώρος που ζούμε θα ήταν καλό να είναι εναρμονισμένος με τον εσωτερικό μας κόσμο. Εδώ περνώ πολλές ώρες, δουλεύοντας κι ετοιμάζοντας θεατρικές παραστάσεις. Συνήθως μου αρέσει να ασχολούμαι η ίδια με την οργάνωση και τη διακόσμηση του σπιτιού μου. Θυμίζει τη διαδικασία προετοιμασίας μιας παράστασης, που έχει αρχή, μέση και τέλος. Το σπίτι ολοκληρώθηκε σε ένα μήνα και, όπως και στο θέατρο, η ενέργεια των συντελεστών που συνέβαλαν στο να τελειοποιηθεί βοήθησε να ολοκληρωθεί γρήγορα και άρτια. Μου αρέσουν οι λεπτομέρειες και έχω μια ιδιαίτερη αισθητική που βγαίνει από την ανάγκη μου για τελειότητα.  Αυτή την τελειότητα θέλω να την εκφράζω σε όλες τις εκφάνσεις τις ζωής με ηρεμία. Ελπίζω να τα καταφέρνω, αν και δεν είναι πάντα εύκολο» μου λέει ενώ σερβίρει ζεστό καφέ και φρέσκο κέικ που μόλις έχει βγάλει από το φούρνο.

«Η φιλοξενία για μένα είναι ιερή. Όποιος μπει στο σπίτι κάποιου άλλου πρέπει να νιώθει ευπρόσδεκτος κι αγαπητός» συμπληρώνει.