Στις εξελίξεις που πυροδοτεί η απόφαση της οικογένειας Παντελίδη να προσφύγει στον Εισαγγελέα Εφετών ώστε να ανοίξει ξανά ο φάκελος του μοιραίου τροχαίου, αναφέρθηκε η Μίνα Αρναούτη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η οικογένεια, κάνοντας χρήση του σχετικού δικαιώματος που της δίνει ο νόμος, προσέφυγε στον Εισαγγελέα Εφετών και αμφισβητεί την απόφαση που πήρε πριν από λίγους μήνες ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών για να μπει η υπόθεση στο αρχείο. Ο Εφέτης μπορεί, είτε να συναινέσει στην αρχειοθέτηση, είτε να ζητήσει περαιτέρω έρευνα ή ακόμη και την άσκηση ποινικών διώξεων, ενώ η απόφασή του θα είναι τελεσίδικη.

«Με ρωτάτε τι γίνεται με την υπόθεση Παντελίδη. Προσέφυγαν στον Εισαγγελέα Εφετών που σημαίνει ότι αμφισβητούν την εισαγγελική απόφαση που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο», εξήγησε, με ανάρτησή της στο Facebook, η Μίνα και συνέχισε: «πλέον, να σας πω την  μαύρη αλήθεια, δεν μου καίγεται καρφάκι εμένα… Δεν με αφορά, δεν με απασχολεί και δεν με αγγίζει όποια ενέργεια κι αν γίνεται από την πλευρά τους. Ουσιαστικά, τελείωσε για μένα το θέμα, θα με άγγιζε μόνο μία συγγνώμη. Τίποτε άλλο! Σε άλλα νέα, πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα…».