Λεύκανση ανδρικού μορίου, η νέα μόδα που κάνει πάταγο

Υπάρχει η λεύκανση αιδοίου… Μία διαδικασία την οποία επιλέγουν πολλές ενεργές σeξουαλικά γυναίκες, προφανώς για να εντυπωσιάσουν τον παρτενέρ τους. Πλέον, υπάρχει και η… λεύκανση πέους, μία διαδικασία που δεν έχει διαδοθεί ιδιαιτέρως, αλλά που εξελίχθηκε σε μόδα στην Ταϊλάνδη, καθώς πάνω από 100 άτομα κάθε μήνα υποβάλλονται στην απλή, στην εφαρμογή της, θεραπεία.

Η… παράνοια με τη λεύκανση των ανδρικών γεννητικών οργάνων στην Ταϊλάνδη ξεκίνησε όταν μία κλινική έφερε και παρουσίασε μία νέα μέθοδο. Το Lexus Hospital στην Μπανγκόνγκ, υποσχέθηκε τη… μεταμόρφωση της ευαίσθητης περιοχής μέσα σε 15 λεπτά, δίχως παρενέργειες. Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη, που καθημερινά είναι προγραμματισμένες τρεις ή τέσσερις επεμβάσεις με το ειδικό μηχάνημα.

Όπως αποκαλύπτει ο υπεύθυνος του προγράμματος στο νοσοκομείο της Μπανγκόνγκ, οι άνδρες που υποβάλλονται σε λεύκανση των γεννητικών τους οργάνων είναι κατά βάση ηλικίας από 22 έως 55 και ο αριθμός των αιτήσεων παρουσιάζει αυξητικές τάσεις. Η δε διαδικασία κοστίζει περίπου 600 δολάρια, για πέντε συνεδρίες.

Όσο για το αποτέλεσμα και αν αυτό βοηθά στις σeξουαλικές αποδόσεις, ή στην αποδοχή του άνδρα από περισσότερες γυναίκες, θα φανεί στο μέλλον, καθώς η εταιρεία δεν αποκλείεται να επιχειρήσει μία έρευνα, ώστε να… τονώσει τις εμπορικές της δραστηριότητες ακόμη περισσότερο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ