Κρήτη: Η τραγική σύμπτωση πίσω από τη θανατηφόρα παράσυρση

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 44χρονο οδηγό του αγροτικού που εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Παρηγοριάς Χανίων, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 66χρονο λαχιοπώλη.

Το Parakritika.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, ο οποίος ανέφερε πως ο 44χρονος είχε χάσει τη μητέρα του πριν λίγα χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα, μπροστά στα μάτια του, όταν επίσης την παρέσυρε αγροτικό αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του αποκάλυψε ότι ο 44χρονος είχε μαζί του τον μικρό γιο του και πήγαινε σπίτι του να αλλάξει χρόνο, ωστόσο, η μοίρα του επεφύλασσε αυτό το δυσάρεστο παιχνίδι!

Όπως μας είπε, ο 44χρονος επέστρεψε στον τόπο του δυστύχηματος για να δει τι συμβαίνει, αλλά ήταν τέτοια η αντίδραση του μικρού παιδιού, όσο και το ψυχολογικό σοκ που υπέστη ο ίδιος μόλις είδε το νεκρό λαχειοπώλη, που εγκατέλειψε το σημείο.

Ο 44χρονος απομακρύνθηκε από την Παρηγοριά με θολωμένο μυαλό, καθώς επανήλθαν μπροστά του οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα του.

Σε σχετική ερώτηση για το πότε θα πάει για κατάθεση στις Αρχές, ο δικηγόρος του 44χρονου ανέφερε πως αυτό θα γίνει πολύ σύντομα και με τις διαδικασίες που προβλέπονται.

Να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 44χρονος είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

 

cretalive

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ