Μπορεί το My Style Rocks να ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα με την Ραμόνα Βλαντή να στέφεται νικήτρια, ωστόσο, τα… παρατράγουδα μόλις άρχισαν, καθώς μία από τις παίκτριες αποκαλύπτει τι γινόταν στα παρασκήνια, αφήνοντας σαφείς αιχμές.

«Η συμπεριφορά της Ραμόνας μας ενοχλούσε αφάνταστα. Μάλιστα, σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε δείξαμε την δυσαρέσκειά μας για εκείνη ξεκάθαρα, δεν υποφερόταν ο τρόπος που μας μιλούσε. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο να το παίζει έξυπνη και να μας υποτιμά έτσι», λέει, στο περιοδικό You και την Τζώρτζια Συρίχα, η Βρισηίδα Ανδριώτου και καταλήγει: «η νίκη της για το στυλ ήταν δίκαια, ο χαρακτήρας της, όμως, δεν ήταν ο καλύτερος».

Επισημαίνοντας πως η Ραμόνα δεν έκανε κάποιον ρόλο, αλλά έτσι είναι στην πραγματικότητα, συνεχίζει: «καμιά μας δεν έπαιζε ρόλο. Απλά, δεν δείχναμε τα συναισθήματά μας όπως τα έδειχνε η Ραμόνα, που είχε επιπλέον θέμα με την γλώσσα και δεν μπορούσε να εκφραστεί».

«Δεν υπήρχε καμία κλίκα για να την πολεμήσουμε, γι’ αυτό και καμιά μας δεν φάνηκε παραπάνω. Εκτός από εμένα που είχα τσαλακωθεί και είχα δείξει όλα μου τα συναισθήματα, η επόμενη που φαινόταν να αντιδρά ήταν η Ιωάννα Τούνη», αναφέρει επίσης, ενώ τονίζει πως δεν θα έκανε παρέα με την Ραμόνα εκτός παιχνιδιού, καθώς έχουν άλλα ενδιαφέροντα και δεν ταιριάζουν.