Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον Χρήστο που σκοτώθηκε μαζί με την αγαπημένη του

Ετοιμάζονταν για τον γάμο αλλά αυτή την ώρα η οικογένεια του χαμογελαστού Χρήστου, κηδεύει το παιδί της στα 21 χρόνια του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδερφός του άτυχου Χρήστου, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που “χτύπησε” την οικογένεια τους, που αντί για τις χαρές του πρόσφατου αρραβώνα των δύο νέων παιδιών, ντύθηκαν στα μαύρα και πενθούν για τον πρόωρο χαμό του παιδιού τους.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Χερσονήσου, φίλοι και συμφοιτητές του Χρήστου βρίσκονται στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Κουτουλουφάρι για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό παιδί, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους, αλλά και να συμπαρασταθούν στους τραγικούς γονείς, οι οποίοι είδαν μπροστά στα μάτια τους να “χάνεται” το παλικάρι τους.

Ο Χρήστος και η Μαίρη είχαν αρραβωνιαστεί. Η κοπέλα είχε μετακομίσει στην Κρήτη για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της, που ήταν φοιτητής. Η οικογένειά της πήγε τις ημέρες των εορτών για να γνωρίσει την οικογένεια του γαμπρού. Όμως, ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, έκοψε το νήμα της ζωής, τόσο του ζευγαριού όσο και της μητέρας της κοπέλας. Στο νοσοκομείο χαροπαλεύει ο πατέρας της, ενώ τραυματισμένη είναι και η ανήλικη αδερφή της, 15 ετών…

 

Πηγή: CretaPost

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ