Μετά από πολλές περιπέτειες, αλλά με την αγάπη τους να μένει αναλλοίωτη, η Maria Menounos παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Keven Undergaro. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος σε ζωντανή σύνδεση από την πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης παντρεύτηκε τον σύντροφό της λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.

«Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή… Σ’ αγαπώ», είπε στην ελληνίδα δημοσιογράφο ο Keven Undergaro.

Από τη μεριά της η Maria Menounos του απάντησε: «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ… απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ ότι εδώ».

Δείτε το βίντεο με τους όρκους που αντάλλαξαν.

Aww this is so Sweet #marryingmaria Congratulations @mariamenounos @undergaro #talkwithmrsjackson #talkback #followme #celebrity #celebrites #celebrity #celebritywedding #mariamenounos #kevinundergaro #marryingmaria #foxtv #nyeonfox #newyearseve #steveharvey #weddings #beautifulweddings #sosweet #congratulations #husbandandwife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Talkwithmrsjackson (@talkwithmrsjackson) στις