Μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη, αποφασίστηκε ο ηθοποιός να απομακρυνθεί από το θέατρο Χυτήριο. Ο λόγος ήταν η αποκάλυψη της ηθοποιού ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Η Σοφία Παυλίδου μετά την απομάκρυνση του ηθοποιού από την παράσταση Πετάει-Πετάει μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά. Φανερά καταβεβλημένη και τονίζοντας πως της είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαμογελάσει ξανά, μίλησε για την υπόθεση και τις εξελίξεις της.

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία. Δεν επεδίωκα ποτέ να απασχολώ τα μέσα με τίποτα άλλο εκτός από τη δουλειά μου. Δεν έδωσα εγώ στη δημοσιότητα το συμβάν. Από τη δικαιοσύνη θα βρω το δίκιο μου. Η βία είναι βία. Και όταν μάλιστα προκαλείται όταν υπάρχει χωρίς ουσιαστικό λόγο, είναι ακόμη πιο φρικτό. Φυσικά με ενοχλεί ακόμα.

Είμαι καλύτερα στην υγεία. Ήταν όλα μυϊκά τα θέματα που είχα. Το ψυχολογικό είναι το πιο φρικτό. Επειδή δεν μου είχε ξανασυμβεί, τώρα μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Έχει συμβεί μια ηθική δικαίωση, αλλά εμένα με ενδιαφέρει η νομική δικαίωση. Δεν ήθελα με τίποτα να χάσω τη δουλειά μου. Αλλά δεν ήθελα να συνεργαστώ με τον Μάνο Παπαγιάννη.», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: