Η Νικολέττα Ράλλη πέρυσι παρουσίαζε τη δική της εκπομπή, στο Μακεδονία TV. Φέτος, αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα και να ενταχθεί στο δυναμικό του Ant1. 

Η παρουσιάστρια βρισκόταν στην ομάδα του Late Night και στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο, τις προηγούμενες ημέρες, στον Ant1 αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η εν λόγω εκπομπή. Η Νικολέττα Ράλλη παραχώρησε συνέντευξη Tv Kous Kous του Ελεύθερου Τύπου και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου και αναφέρθηκε πρώτη φορά στο “κόψιμο” της εκπομπής.

Αρχικά, ανέφερε πως ενημερώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό για το τέλος του Late Night: “Ενημερωθήκαμε από το κανάλι την περασμένη εβδομάδα για την εξέλιξη της εκπομπής μας. Από εδώ και στο εξής κοιτάζουμε μπροστά, προχωράμε και είμαι σίγουρη ότι το επόμενο διάστημα θα κάνουμε συζητήσεις με τα στελέχη του ΑΝΤ1. Αναμένουμε περισσότερα νέα από τον σταθμό. Υπάρχει καλό κλίμα, άλλωστε”.

Για τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε η εκπομπή, δήλωσε ευχαριστημένη: “Πολύ, είναι μια δύσκολη ζώνη προβολής, στο κοινό μας υπήρξαν και ποσότητα και ποιότητα και αυτό μου άρεσε πολύ”.

Τέλος, τόνισε ότι χρωστάει πολλά στον Γιώργο Λιάγκα: “Πριν απαντήσω στην ερώτηση αυτή, θα ήθελα να πω ότι τη φετινή μου χρονιά τη χρωστάω στο Μακεδονία TV, που πέρυσι μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι δικό μου. Ήταν το σκαλοπάτι για να βρεθώ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, φέτος, και να κατέβω στην Αθήνα. Αν δεν ήταν η συγκεκριμένη εκπομπή, δεν θα κατέβαινα στην Αθήνα. Θέλω να πω ότι, όταν έχεις τη δική σου εκπομπή, πρέπει κάτι να σου κινεί το ενδιαφέρον για να αφήσεις αυτό που είχες και να βρεθείς στο πλαίσιο μιας ομάδας. Πήρα πολλά πράγματα από τον Γιώργο, του χρωστάω πολλά”.