Σε μία άκρως προσωπική εξομολόγηση προχωρά η Ιωάννα Τούνη, κάνοντας γνωστό πως δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της, αλλά και εκφράζοντας το παράπονό της από εκείνον.

«Με τον πατέρα μου έχουμε ελάχιστες συναναστροφές. Αν ήταν ο πατέρας μου παρών, μάλλον θα ήμουν καταπιεσμένη. Σίγουρα δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα κι εμένα μου αρέσει αυτό που είμαι. Με συμπαθώ», λέει, στο Down Town και τον Λευτέρη Βουτσα, η φιναλίστ του My Style Rocks.

Παράλληλα, παραδέχεται ότι δεν της έστειλε κανένα μήνυμα όταν την είδε στην τηλεόραση, αλλά και εκφράζει το παράπονό της από εκείνον: «αν έχω ένα παράπονο, είναι ότι δεν μου έχει ζητήσει ποτέ συγνώμη. Θα ήθελα να ρίξει τα μούτρα του και να μου πει “συγγνώμη που δεν ήμουν ποτέ ο μπαμπάς που ήθελες”. Αλλά πλέον δεν με πειράζει. Πιο πολύ από ταινίες έχω δει πως θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς, παρά απ’ όσα έχω ζήσει».

«Όταν ήμουν μικρή, με πείραζε πάρα πολύ να μιλάω για εκείνον κι έκλαιγα συνέχεια. Τώρα, δεν με νοιάζει τίποτα!», καταλήγει, όταν την ρωτούν αν στεναχωριέται για την κατάσταση που υπάρχει μεταξύ τους.