Ηταν πάρα πολύ προσεκτικός οδηγός, λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου Χρήστου

Ξεσπά ο πατέρας του 21χρονου Χρήστου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην Κρήτη μαζί με την αγαπημένη του Μαρία, 20 ετών και τη 46χρονη μητέρα της, λίγες μέρες μετά τη γνωριμία των δύο οικογενειών του νεαρού ζευγαριού.

Η τραγική κατάληξη του έρωτα των δύο παιδιών που σχεδίαζαν το γάμο τους – και για το λόγο αυτό είχε πάει η οικογένεια της κοπέλας στην Κρήτη – έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Το σημείο που έγινε το δυστύχημα είναι ένα σημείο «καρμανιόλα», όπως λένε οι ντόπιοι.

Ένα σημείο που έχουν χάσει κι άλλοι άνθρωποι τη ζωή τους, ενώ αμέτρητα είναι τα τροχαία ατυχήματα.

Ο πατέρας του Χρήστου ανέφερε σε εκπομπή του «Ε»: «Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Έχουν γίνει 81 ατυχήματα τα τελευταία 5 – 6 χρόνια. Ο δρόμος είναι μεγάλος, θέλει ένα διάζωμα απλώς στη μέση, δεν θέλει τίποτα και δεν το κάνει κανένας».

Για το πώς έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα, ο ίδιος λέει ότι πρέπει να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα το άλλο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με αυτό της οικογένειας: «Ο Χρήστος είχε κάνει αυτή τη διαδρομή πάρα πολλές φορές. Ήταν μέσα όλη η οικογένεια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, ήταν αδύνατον να έτρεχε το παιδί. Δηλαδή με τίποτα! Το αυτοκίνητο ήταν μικρό, ήταν 1.200 κυβικά. Αξιόπιστο αυτοκίνητο, είχε και πλαϊνούς αερόσακους και τα πάντα. Δηλαδή με τέτοιο χτύπημα δεν υπήρχε περίπτωση να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι αν δεν έτρεχε ο άλλος οδηγός πάρα πολύ, ό,τι και να έκανε το παιδί».

Η τρομερή σύγκρουση ήταν αυτή που έκοψε το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων.

Του ερωτευμένου ζευγαριού και της μητέρας της κοπέλας, που είχε πάει στην Κρήτη από την Τήλο, μαζί με τον άντρα της και τη μικρότερη κόρη τους για να γνωρίσουν τους συμπέθερους.

Ο πατέρας της Μαρίας επέζησε, αλλά χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Λιγότερο τραυματισμένη βγήκε η αδερφή της που καλείται τώρα να αντιμετωπίσει την τραγωδία.

«Λόγια δεν έχω… Είχαν δύο χρόνια σχέση και ήρθαν οι γονείς της για να περάσουν τα Χριστούγεννα εδώ. Ο Χρήστος ήταν ένα πολύ συνειδητό παιδί. Τέλειωναν φέτος τις σπουδές μαζί με την Μαιρούλα του. Κάνανε όνειρα πολλά. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός. Υπόδειγμα. Δεν το λέω εγώ, το λέει όλος ο κόσμος. Είχαν πάρα πολλά όνειρα πάντως Ήταν πάρα πολύ συνεσταλμένος. Ήξερε τι ήθελε. Σπουδάζανε μαζί. Γνωρίστηκαν στο ΙΕΚ που πηγαίνανε. Μόλις ήρθανε, είχανε πάει βόλτα στα Χανιά δύο, τρεις μέρες και γυρίζανε όταν έγινε το συμβάν».

newsbomb

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ