Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη αφότου παντρεύτηκε έδωσε ο Ησαΐας Ματιάμπα, όπου, μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε πως θα γίνει πατέρας και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για ένα από τα άτομα τα οποία ήταν παρόντα στην τελετή.

«Σίγουρα είμαι χαζομπαπάς και θα γίνω ακόμα περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής, καλεσμένος στην εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της αγαπημένης του, επιβεβαιώνοντας τα ευχάριστα.

Επισημαίνοντας πως κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή γιατί δεν αφορά τον κόσμο, ο Ησαΐας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τον γάμο του που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Ο γάμος μου αφορά μόνο εμένα, τη σύζυγό μου και τους δικούς μας. Δεν αφορά, ούτε τα κανάλια, ούτε κάποιον δημοσιογράφο, ούτε τον τύπο που είδα αργότερα και τον κατέβασα από τις σκάλες», ανέφερε και δεν δίστασε να «καρφώσει» έναν από τους παριστάμενους στην τελετή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν ήθελα να “ανεβάσω” stories από τον γάμο μου, ούτε τίποτα. Ούτε οι δικοί μου ήθελα να το κάνουν, ασχέτως που κάποιο άτομο έβγαλε κάποια πράγματα στη φόρα, τα οποία δεν ήταν στο χέρι μου! Εννοείται ότι με ενοχλεί κάτι με το οποίο δεν είμαι σύμφωνος και προσπαθώ να δω τις στιγμές μου για μένα και τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Ζούμε σε μία εποχή που όλοι γινόμαστε μαϊντανοί, αλλά εγώ τις προσωπικές μου στιγμές θέλω να τις κρατάω για μένα και, αν θέλω να βγάλω κάτι προς τα έξω, θα το βγάλω».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Ησαΐας: