Από την Σμάρω Σωτηράκη 

ΚΡΙΟΣ:

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και αυτό είναι θετικό για να περάσεις καλά, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να ενισχύσεις το κοινωνικό σου προφίλ! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να καταφέρεις τις επιδιώξεις σου καθώς οπουδήποτε και αν βρεθείς σήμερα θα κάνεις θετική εντύπωση Η ημέρα ευνοεί θέματα που σχετίζονται με πιστοποιήσεις και σπουδές και μπορεί να φέρει και ένα ταξίδι εκεί που δεν το περιμένεις. Προετοιμάσου γιατί μπορεί ξαφνικά να ξεκινήσεις να φτιάχνεις βαλίτσες!

Το ταίρι σου θα είναι ο άνθρωπος που θα καταλάβει απόλυτα τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχεις σήμερα για αυτό καλό θα ήταν να κανονίσετε μια απόδραση παρέα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου αλλάξει την αντίληψη που έχεις για τις σχέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ:

Σήμερα η διάθεση σου εξακολουθεί να είναι υποτονική καθώς οι ανησυχίες σου θα υπερτερήσουν και θα φρενάρουν τις θετικές σου σκέψεις, προσωρινά βέβαια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις “επανεκκίνηση” και να ξαναβρείς τον εαυτό σου! Εστίασε ακόμα και σε κάτι μικρό αλλά ικανό να σου φτιάξει τη διάθεση και βγες από τον φαύλο κύκλο των απωθημένων σου. Είναι πιθανό τυχαίες συναντήσεις να σου φτιάξουν τη διάθεση!

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς με το ταίρι σου τις πιο κρυφές σου σκέψεις αλλά μπορεί να μην είναι και τόσο καλή ιδέα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να έρθει κυριολεκτικά ουρανοκατέβατη!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα έχουν την τιμητική τους και σήμερα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και δεν σε αφήνει να πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις και την επιβεβαίωση από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση και να κερδίσεις τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα. Η ήμερα είναι βοηθητική για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες και αυτό θα είναι υπέρ σου!

Μια έκπληξη που θα κάνεις στο ταίρι σου θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας για αυτό σκέψου κάτι που θα το ξαφνιάσει ευχάριστα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει εκεί που δεν το περιμένεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς καθώς θα φέρει δουλειές, αγγαρείες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις ευκαιρίες σε εργασιακά θέματα καθώς σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ενορατικός/η. Αν συνειδητοποιήσεις το “ταλέντο” σου τότε θα καταφέρεις να βρεθείς ένα βήμα μπροστά σε όλα, κυρίως σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με την εργασία σου και αυτό θα είναι υπέρ σου.

Οι δουλειές είναι αρκετές σήμερα αλλά αν θέλεις σίγουρα θα βρεις τρόπο για να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια εργασιακή υποχρέωση μπορεί να κρύβει και μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ:

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στον Τοξότη και να σου υπενθυμίζει πως αξίζει να ασχοληθείς με τις μικρές χαρές της ζωής όπως οι βόλτες, οι επαφές με φίλους, ο έρωτας και το φλερτ! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να φλερτάρεις και να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω! Πρόσεξε καθώς νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν και είναι επικίνδυνο να σε αποσυντονίσουν!

Ο ενθουσιώδης χαρακτήρας σου μπορεί να κάνει το ταίρι σου να ζηλέψει αν δεν κρατήσεις τα προσχήματα σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα σου δώσουν κίνητρο για να ερωτευτείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η προσοχή σου συνεχίζει να βρίσκεται στο σπίτι και στην οικογένεια σου καθώς θέλεις να βάλεις δουλειές και υποχρεώσεις σε μια τάξη και θα προσπαθήσεις να το επιτύχεις με κάθε τρόπο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Είναι πιθανό να βρεις μια λύση εξ ουρανού σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου για αυτό σήμερα μελέτησε προσεκτικά κάθε ιδέα που θα σου έρθει στο μυαλό. Είναι πιθανό να έχεις και κάποιο ευχάριστο νέο σχετικά με ένα θέμα που αφορά το σπίτι σου και αυτό θα σε χαροποιήσει ακόμα περισσότερο!

Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει σε ζητήματα που σε απασχολούν αλλά εσύ θέλεις να τα λύσεις όλα μόνος/η σου καθώς αυτό θα σου χαρίσει την ικανοποίηση που αναζητάς! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να ξεχάσεις παγιωμένες αντιλήψεις σχετικές με ζητήματα σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ:

Ένα τηλέφωνο από τα αδέρφια σου ή κάποιο άλλο στενό συγγενικό σου πρόσωπο θα είναι αρκετό για να σε ξεσηκώσει και να αφήσεις δουλειές και υποχρεώσεις προκειμένου να πιείτε ένα καφέ! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου προσφέρει αμέριστη βοήθεια καθώς οι ιδέες και οι απόψεις σου θα βρουν απήχηση στους άλλους! Η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει καθώς σήμερα όλοι θα ζητούν τη συμβουλή σου για θέματα που τους απασχολούν, με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις να περάσεις απαρατήρητος/η!

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα κάνει το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο και η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Σήμερα η ημέρα προσφέρεται για να δραστηριοποιηθείς ώστε να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις να νιώθεις ανασφάλεια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα είναι σύμμαχος στα σχέδια σου καθώς θα σου φέρει ιδέες που αν τις αξιοποιήσεις σίγουρα θα βρεθείς κερδισμένος/η οικονομικά. Σήμερα θα είσαι διορατικός/η και θα μπορέσεις να καταλάβεις τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις προκειμένου να ενισχύσεις το ταμείο σου. Μια ξαφνική πρόταση που σχετίζεται με την εργασία σου μπορεί να αυξήσει το εισόδημα σου!

Η αυτοπεποίθηση σου θα εξαρτηθεί σε ένα μεγάλο βαθμό από το/η σύντροφο σου για αυτό και θα επιδιώξεις να κερδίσεις την επιβεβαίωση του. Αν είσαι ελεύθερος/η το ενδιαφέρον κάποιου/ας θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου και θα μεταβάλει τα θέλω σου και τις ανάγκες σου με αστραπιαίους ρυθμούς καθώς δεν θα σε αφήσει να κατασταλάξεις κάπου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι εξαιρετικά ευνοϊκό καθώς θα καταφέρεις να κάνεις εντύπωση παρόλη την κυκλοθυμία σου! Μάλιστα σήμερα θα κάνεις και νέες γνωριμίες που θα τις κερδίσεις με την πρώτη και η αυτοπεποίθηση σου θα ενισχυθεί! Οτιδήποτε ξαφνικό ευνοείται σήμερα και η ημέρα προβλέπεται συναρπαστική!

Σήμερα θα γίνεις ακόμα περισσότερο πνευματώδης με ιδιαίτερα καλή αίσθηση του χιούμορ και αυτός θα είναι ένας συνδυασμός που γοητεύει! Σε περίπτωση βέβαια που έχεις γοητεύσει ήδη έναν/μια(το ταίρι σου) μείνε ήσυχος/η και μην επιδιώξεις να γοητεύσεις και άλλους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σήμερα θέλεις να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς όμως το μυαλό σου δεν θα έχει την ίδια διάθεση καθώς θα δουλεύει υπερωρίες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να αναλύει κάθε πληροφορία που φτάνει στα αυτιά σου δίνοντας έμφαση σε αυτές που θα σε αγχώσουν περισσότερο! Ευτυχώς το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το φαύλο κύκλο των αγχωτικών σκέψεων αρκεί να το θελήσεις! Επικεντρώσου στους δικούς σου ανθρώπους καθώς μέσα από αυτούς θα αντλήσεις ενέργεια και αυτοπεποίθηση!

Το ταίρι σου θα εκπλαγεί ευχάριστα από κάποιες ιδέες που θα έχεις και αυτό θα είναι θετικό και για τη σχέση σας καθώς θα την αναζωογονήσει! Αν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις αρκεί να το θελήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι στόχοι που μοιράζεσαι με τους φίλους σου και οι τρόποι που μπορείτε να τους επιτύχετε θα σε ξεσηκώσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη ευνοεί συλλογικούς σκοπούς και δραστηριότητες! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει τόσο ετοιμόλογο/η που θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Η ανάμειξη σου με τα κοινά θα σε ωφελήσει καθώς δεν αποκλείεται να κερδίσεις το θαυμασμό με τις ιδέες και τις απόψεις σου και να αναλάβεις ηγετική θέση σε κάποιο σύλλογο. Δεν αποκλείεται να συμβούν και γεγονότα εκτός προγράμματος όμως αυτά θα είναι τα καλύτερα!

Σήμερα μπορείς να παρακινήσεις το ταίρι σου να ασχοληθείτε με κάτι που σχετίζεται με ένα εθελοντικό έργο και μέσα από αυτό να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η οι φίλοι σου θα είναι υπεύθυνοι για μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ:

Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα βήμα και να φτάσεις πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους καθώς είσαι αποφασισμένος/η για αυτό. Βέβαια σε αυτό θα βοηθήσει και η Σελήνη από τον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό. Μια ιδέα διαφορετική από τα συνηθισμένα ή μια λύση που θα δώσεις σχετικά με κάποιο ζήτημα που έχει προκύψει στη δουλειά θα είναι αρκετά για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους! Πρόσεξε να μη φτάσεις στο άλλο άκρο και φερθείς με έπαρση σε ανθρώπους που δεν πρέπει!

Σήμερα μπορεί να έχεις δουλειές αλλά μια έκπληξη από το ταίρι σου θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα και μπορεί να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η μια επαγγελματική γνωριμία θα έχει ενδιαφέρον και δεν θα αργήσει να γίνει πιο…προσωπική.