Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το στέμμα του My Style Rocks, ωστόσο, μία από τις παίκτριες φαίνεται πως έχει βρει τον… πρίγκιπα, ο οποίος, μάλιστα, είναι πρώην σύντροφος της Λάουρας Νάργες!

«Είχα μία σχέση αλλά χώρισα μόλις μπήκα στο παιχνίδι, μετά από έξι μήνες που ήμασταν μαζί. Με ζήλευε και έδειχνε ότι είχε θέμα με την δημοσιότητα. Γενικά, δεν ταιριάζανε οι δρόμοι μας, ήθελε μια κοπέλα για σπίτι κι εγώ μπήκα στην τηλεόραση», δήλωσε, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο You Weekly, η Βρισηίδα Ανδριώτου, προσθέτοντας πως ήταν εκείνη που ζήτησε τον χωρισμό.

Ωστόσο,  μία φωτογραφία που «ανέβασε» η ίδια στα stories του Instagram πυροδότησε σενάρια για νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς την απεικονίζει να δέχεται ένα φιλί στο μάγουλο από τον Δημήτρη Δαλάκο, κατά την διάρκεια εκδρομής στα χιόνια!

Ο manager έγινε ευρύτερα γνωστός κατά τη διάρκεια της σχέσης που είχε με την Λάουρα Νάργες, η οποία διήρκησε περίπου τρία χρόνια και έληξε το 2014. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πως είναι το νέο αμόρε της Βρισηίδας και όχι απλά ένας φίλος της.