Σε… μυστήριο έχει εξελιχθεί ο γάμος της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς, στα τέλη Νοέμβρη, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια άλλαξε την προσωπική της κατάσταση στο Facebook σε παντρεμένη και μετά διέγραψε την ανάρτηση, ενώ λίγες ημέρες μετά, στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου, δήλωσε «ο γάμος έγινε».

Παρά τις εν λόγω ενέργειες της Ελεονώρας, η οποία προφανώς και ήθελε να κρατήσει τη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πληροφορίες ανέφεραν πως ο πολιτικός γάμος είχε οριστεί για τα τέλη του χρόνου και, συγκεκριμένα, λίγο πριν «φύγει» το 2017, κάτι που υποστηρίζει και δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο γάμος έγινε στις 28 Δεκεμβρίου στις 13:30, στο παλαιό δημαρχείο της Εκάλης, παρουσία των οικογενειών του ζευγαριού και μιας κοινής τους φίλης που ήταν και μάρτυρας στο γάμο, μαζί με τον αδελφό της παρουσιάστριας, Δημήτρη και την αδελφή του επιχειρηματία, Θεοδώρα. Μάλιστα, την ίδια μέρα, η Ελεονώρα έδειξε για πρώτη φορά τη βέρα της μέσω των stories του Instagram.

Μετά το γάμο ακολούθησε ένα μικρό πάρτι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ η πρώτη φωτογραφία από την τελετή δημοσιεύθηκε μία ημέρα μετά την Πρωτοχρονιά, σε ένα κολάζ της Ελονώρας στα social media με τις καλύτερες στιγμές του 2017.