Σήμερα στην «Ελένη» καλεσμένη δεν ήταν άλλη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν στο πλατό του Alpha και μίλησαν για πολλά θέματα, με κυριότερο το αγοράκι που περιμένει η Σταματίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει δηλώσει πως λατρεύει τις εγκυμονούσες γυναίκες και μίλησε με την παρουσιάστρια του Happy Day επί παντός επιστητού. Ανάμεσα σε άλλα η Σταματίνα ρώτησε την Ελένη: «Επειδή έχεις τρεις κόρες και ένα γιο. Ισχύει αυτό που λένε όλοι για την “καψούρα” με το γιο;».

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη περιελάμβανε τότε μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν και τον… Πέτρο Κωστόπουλο!

Αναλυτικά δήλωσε:

«Θα σου πω κάτι που συζητούσαμε πριν  15 χρόνια με τον Κωστόπουλο, γιατί θυμήθηκα ότι αύριο είναι καλεσμένος εδώ και θα τον βάλω στην κουζίνα! Τι μου έλεγε λοιπόν… Όταν είχα τον Αγγελάκο και πηγαίναμε κάτι ωραία μεγάλα ταξίδια και εκείνος έχει τη Τζένη και τις δύο του κόρες και με έβλεπε να τον έχω συνέχεια κοντά μου και να μην ξεκολλάω… Μου έλεγε αυτός: “Ελένη αν κάνεις κορίτσι θα τρελαθείς”. Του έλεγα το βλέπω αλλά δεν το ζηλεύω, αυτό που νιώθω εγώ με το γιο μου δεν υπάρχει.

Πέρασαν τα χρόνια και αυτός απέκτησε ένα αγοράκι και εγώ κοριτσάκια στη σειρά. Μου έλεγε για το Μάξιμο “Ρε Ελένη είναι άλλο πράγμα από τα κορίτσια”. Εγώ του είπα πως τώρα που τα κορίτσια ξεπετάγονται, αυτό που ζω είναι τόσο διαφορετικό από αυτό με το γιο. Είναι ανόμοια πράγματα. Άλλα πράγματα θα τα ζεις πιο έντονα με το αγόρι και άλλα με τα κορίτσια. Θα σου πω ότι ένιωσα όμως ακριβώς την ίδια τρέλα».

Δείτε το βίντεο.