Ειρήνη Λαγούδη: Το πιστοποιητικό θανάτου της και η μαρτυρία κλειδί του βενζινά

Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Είναι αυτό που συνέταξε ο ιατροδικαστής της Πάτρας, για να μπορέσει να γίνει η ταφή.

Όπως βλέπετε στο έγγραφο, που αποκαλύπτει η εκπομπή LiveNews, ο θάνατος της 44χρονης μητέρας, περιγράφεται ως απροσδιόριστος, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν το Σαββατοκύριακο, για την ύπαρξη βίντεο με την 44χρονη σε βενζινάδικο όπου γέμισε η ίδια ένα μπιτόνι με πετρέλαιο, έφεραν νέες θύελλες στην οικογένειά της και στους ανθρώπους που ερευνούν την υπόθεση. Κάποιοι είπαν πως αν όντως η Ειρήνη Λαγούδη αγόρασε μόνη της πετρέλαιο και πήγε στη μοιραία παραλία, τότε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ενισχύεται…

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα, μετά την εξαφάνισή της, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της με εγκαύματα στο σώμα της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πέθανε επειδή εισέπνευσε δηλητηριώδη αέρια από τη φωτιά μέσα στο αυτοκίνητό της. Μέσα στο ΙΧ της, βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο…
Βενζινάς: «Δεν την έχω δει φάτσα…να δω αν υπήρχε συνοδηγός»

Τα όσα αποκαλύφθηκαν σήμερα στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, περιπλέκουν και πάλι τα δεδομένα. Στην εκπομπή μίλησε ο βενζινάς του συγκεκριμένου πρατηρίου υγρών καυσίμων. Παραδέχθηκε την ύπαρξη του βίντεο, το οποίο όπως είπε, πήραν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, 9 ημέρες μετά…

Οι αστυνομικοί που είδαν το βίντεο, του είπαν ότι ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στις εικόνες, είναι ο ίδιος με τον αριθμό του αυτοκινήτου της Ειρήνης. Όμως, ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή, είπε ότι δεν είδε καλά την γυναίκα και δεν παρατήρησε αν ήταν κι άλλοι μέσα στο αυτοκίνητο.  «Ούτε την είδα καθόλου. Έβγαλε το χάρι της και μου έδωσε τα κλειδιά (για το πορτ μπαγκάζ)…»

Από την πλευρά της οικογένειας, λένε πως ακόμα κι αν όντως είναι η Ειρήνη που αγόρασε το πετρέλαιο από το συγκεκριμένο πρατήριο, δεν είναι δεδομένο ότι το αγόρασε για να αυτοκτονήσει. Ανοιχτό είναι επίσης το ενδεχόμενο να της ζήτησε κάποιος άλλος να αγοράσει την ποσότητα πετρελαίου. Ίσως ακόμα, αυτός ο «κάποιος» να ήταν και μέσα στο αυτοκίνητο τη στιγμή της αγοράς του πετρελαίου, αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί αν όταν πήγε στο βενζινάδικο ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο.

«Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν πόρισμα διάτρητο για να κλείσει η υπόθεση. Εμείς και όλη η Ελλάδα έχουμε αντίθετη άποψη. Θα τους κρίνει ο Θεός» λέει συγκεκριμένα ο αδερφός της 44χρονης.

Το βασικό επιχείρημα πάντως, της οικογένειας της Ειρήνης, παραμένει το γεγονός ότι η 44χρονη ήταν μια ευτυχισμένη μητέρα, χωρίς οικονομικά ή άλλα προβλήματα, που δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει. Το αντίθετο…
Τα τελευταία Χριστούγεννα και οι ευτυχισμένες στιγμές

Στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, προβλήθηκαν δύο βίντεο, στα οποία φαίνεται ότι η 44χρονη πέρασε ευτυχισμένες γιορτές με την οικογένειά της και τα παιδιά της. Στο ένα βίντεο φαίνεται να τραγουδάει μαζί με την κόρη της και τις φίλες της. Στο άλλο βίντεο, κάνει σχέδια και ζητάει από το παιδί της να την βοηθήσει σε δουλειές. Τίποτα δεν πρόδιδε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Η οικογένεια της 44χρονης έχει δημιουργήσει ομάδα στο Facebook, για την Ερήνη Λαγούδη…

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ