Δολοφονία Ζέμπερη: Δύο φορές είχαν απειλήσει τη ζωή της λίγο πριν την σκοτώσουν

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη. Όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον της άτυχης εφοριακού, άγνωστοι είχαν απειλήσει τη ζωή της 32χρονης δύο φορές πριν βρεθεί άγρια δολοφονημένη στο Β’ Νεκροταφείο.

«Της είχε σβηστεί μία υπόθεση και προσπαθούσε η ίδια να την ανακτήσει, να την ξαναγράψει και μάλιστα είχε ζητήσει και τη βοήθεια του προϊσταμένου της. Ήταν υπόθεση που την έγραφε επί έξι μήνες», εξηγεί η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης εφοριακού στην τηλεόραση του Star.

Δύο φορές μέσα σε ένα μήνα προσπάθησαν να την παρασύρουν στο δρόμο

Σύμφωνα με το Star, μία ημέρα πριν την άγρια δολοφονία της στο νεκροταφείο, η Δώρα και ενώ περπατούσε με την αδελφή της, μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, παραβιάζοντας το κόκκινο επιχείρησε να την παρασύρει.

«Κάποιος παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και παρ΄ ολίγο να παρασύρει την άτυχη κοπέλα και μάλιστα της είχε προξενήσει μεγάλη εντύπωση και το είπε στην οικογένεια της», λέει η δικηγόρος της οικογένειας.

Δεν ήταν όμως η μοναδική φορά αυτή που η Δώρα είχε περίεργα απρόοπτα στο δρόμο.

Και ένα μήνα πριν τη δολοφονία της, την ώρα που περπατούσε στη λεωφόρο Γαλατσίου, κοντά στο σπίτι της, μηχανή μεγάλου κυβισμού παραβίασε το κόκκινο και παρ΄ ολίγον να την παρασύρει. Η οικογένεια εκτιμά ότι δύο περιστατικά, μέσα σε ένα μήνα, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθούν.

«Δύο – τρεις φορές μου είχε πει: Μπαμπά, με απειλούν με υποθέσεις που έχω στη δουλειά μου, γιατί δεν τα παίρνω, δεν χρηματίζομαι. Να βγει όλη η αλήθεια. Να δούμε ποιό μεγάλο ψάρι έβαλε και σκότωσαν το κορίτσι, ποιό λαμόγιο, ποιός φοροφυγάς, έμπλεξε το παιδί μου στη βρωμιά και μέσα στη δυσοσμία, καταγγέλει ο Κώστας Ζέμπερης, πατέρας της 32χρονης.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ