Τις πληροφορίες που θέλουν το Late Night να σταματά αιφνιδιαστικά επιβεβαίωσε ο Γιώργος Λιάγκας, τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 δεν έχει προβεί, μέχρι στιγμής, σε κάποια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν την Παρασκευή στην εκπομπή Happy Day,  το δεύτερο μέρος της σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει σκοπό να τα αλλάξει όλα και δεν θα βγουν ούτε η βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, παρά τα ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης, ούτε εκείνη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής, που επέστρεψε από το ταξίδι του στις ΗΠΑ και πέρασε χρόνο με τα παιδιά του πηγαίνοντάς τα στο κολυμβητήριο, πήρε θέση για το «κόψιμο» της εκπομπής απαντώντας σε διαδικτυακή του φίλη που σχολίασε ανάρτησή του στο Instagram.

«Κρίμα για την εκπομπή αλλά μην πτοείσαι. Καλή συνέχεια και στους άλλους στίβους», έγραψε η follower, με τον Γιώργο να επιβεβαιώνει το φινάλε, αναφέροντας: «γιατί  κρίμα; Μία εκπομπή που πέτυχε, μπορεί να συνεχιστεί ανά πάσα στιγμή… Το θέμα είναι να γίνονται καλές δουλειές που αφορούν τον κόσμο. Και αυτή ήταν τέτοια… Προς το παρόν πάμε γι’ άλλα».