Απόδραση από το Μεταγωγών. Έδεσαν τα σεντόνια τους σαν σχοινιά

Τέσσερις αλλοδαποί αποπειράθηκαν να δραπετεύσουν στις δώδεκα τα μεσάνυχτα από τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής κόβοντας τα κάγκελα στο κελί του δεύτερου ορόφου όπου κρατούνταν και στη συνέχεια αφού έδεσαν σεντόνια κατέβηκαν από την πίσω πλευρά του κτιρίου

Οι τέσσερις άνδρες είχαν μεταφερθεί και κρατούνταν στο Τμήμα Μεταγωγών καθώς επίκειτο η μεταφορά τους σε δικαστήρια για τη διεξαγωγή της δίκης τους.

Τελικά κατάφεραν και απέδρασαν οι τρεις.

Ο τέταρτος συνελήφθη στον περίβολο του Μεταγωγών την τελευταία στιγμή πριν εξαφανιστεί.

Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των τριών αλλοδαπών που δραπέτευσαν ενώ γίνεται και έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφεραν να φύγουν σαν κύριοι από το κτίριο του Μεταγωγών.

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς οι δύο εκ των οποίων κατηγορούνται για υπόθεση ναρκωτικών και ο τρίτος για υπόθεση ανθρωποκτονίας, ενώ ο τέταρτος κρατούμενος που συνεληφθη είναι Γεωργιανός, επίσης εμπλεκόμενος σε υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστο πώς, έκοψαν τα κάγκελα του παραθύρου που βρίσκεται στο κρατητήριο του δευτέρου ορόφου και αφού έδεσαν τα σεντόνια τους σαν σχοινιά, κατάφεραν να πηδήξουν από ύψος περίπου 7 μέτρων και να εξαφανιστούν.

Τον Γεωργιανό εντόπισε το περιπολικό που έκανε περιπολίες γύρω από το κτίριο του Μεταγωγών.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ