Αποκαλύψεις για την υπόθεση με τους νεκρούς στη βίλα στην Κεφαλονιά

Κλειδί στην υπόθεση της αυτοκτονίας των δύο τουριστών στην περιοχή Βλαχάτα της Κεφαλονιάς φέρεται να είναι στοιχεία που έδωσαν οι γερμανικές Αρχές και σχετίζονται με πληροφορίες που έδωσε πρώην σύντροφος του 30χρονου Γερμανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν διερευνούν μόνο την εκδοχή της σατανιστικής τελετής, καθώς δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και στον ρόλο που ίσως να διαδραμάτισε με τις προσωπικές του επιλογές ο 30χρονος.

Ο 30χρονος φέρεται να διατηρούσε δεσμό μέχρι το περασμένο καλοκαίρι με την προαναφερόμενη ομοεθνή του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες έκανε χρήση ή και μικροδιακίνηση ναρκωτικών χαπιών ή παραισθησιογόνων και φέρεται να προχωρούσε σε μικροαπάτες προκειμένου να έχει έσοδα, χωρίς να εργάζεται.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει δηλώσει η πρώην σύντροφος του Γερμανού, τις ώρες του χωρισμού τους, της ζήτησε “να μην προχωρήσει στην ζωή της στα ίδια λάθη που έκανε με εκείνον”. Κάτι που θεωρείται δείγμα ότι ο 30χρονος πιθανόν παρέσυρε τις συντρόφους του σε χρήση ναρκωτικών ή άλλες αναζητήσεις που επιβάρυναν την ψυχολογική τους κατάσταση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γερμανικές Αρχές αποσαφήνισαν ότι δεν είχαν καμιά ενημέρωση για τυχόν σχέση του 30χρονου με σατανιστικές τελετές και ότι δεν γνώριζαν για την 23χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία.

Η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, τόνισε στο patrisnews ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκλήματος, καθώς δεν προέκυψαν σχετικά ευρήματα, και εικάζεται ότι το συμβάν ξεκίνησε ως αυτοτραυματισμός που κατέληξε στον θάνατο της 23χρονης και στην αυτοκτονία του 30χρονου.

«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν. Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό “στραβώσει” για οποιοδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» η κ. Τσιόλα και πρόσθεσε ότι ο 30χρονος αντιλήφθηκε πιθανότατα την αρνητική εξέλιξη στο τραύμα της 23χρονης και προσπάθησε να προλάβει τον θάνατό της.

«Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα (σ.σ. πετσέτες, κ.ά.). Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα παίρνανε πετσέτες», σημείωσε η κ. Τσιόλα και πρόσθεσε ότι η κοπέλα απεβίωσε πρώτα, εξέλιξη που πιθανότατα οδήγησε τον 30χρονο Γερμανό στην αυτοχειρία.

«Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και για αυτό πήρε άλλη τροπή. Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», επισήμανε στην εφημερίδα «Πατρίς» η ιατροδικαστής Πατρών, ενώ σε ερώτηση για το αν ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί σε κάποιου είδους τελετουργικό απάντησε ότι δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο που να μπορεί να αποδοθεί σε σατανιστική τελετή ή κάτι άλλο παρεμφερές.

«Δεν γνωρίζουμε αν είχαν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια ευρήματα που όμως δεν είναι αποδεικτικά», είπε χαρακτηριστικά η κ. Τσιόλα.

Περισσότερες ειδήσεις από την Ηλεία στο patrisnews.com

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ