Τα απίστευτα παρατσούκλια που του έχουν «κολλήσει» οι συνάδελφοί του αποκαλύπτει σε συνέντευξή του γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

«Τρέχω και για πολλά θελήματα ανθρώπων ηλικιωμένων, που δεν μπορούν. Γι’ αυτό στον χώρο μας με λένε “καινούργιο Βέγγο”. Επίσης με αποκαλούν “αρσενική Βουγιουκλάκη”, γιατί δεν γερνάω!», λέει, στην εφημερίδα Espresso, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Παράλληλα, ο ηθοποιός μιλά για τα παιδικά του χρόνια και εξομολογείται πως «γεννήθηκα τη δεκαετία πριν από το ’60 και ανήκω στην αμέσως επόμενη γενιά μετά από αυτή των πολέμων, άρα έζησα μια περίοδο στην οποία η Ελλάδα προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της. Ακόμη θυμάμαι τα μισογκρεμισμένα σπίτια από τους βομβαρδισμούς στον Πειραιά. Σε ένα τέτοιο κτίριο υπήρχε το γραφείο κηδειών της προγιαγιάς μου και γι’ αυτό άκουσα πολλές διηγήσεις για τους βομβαρδισμούς. Ήμασταν μια οικογένεια από τις εύπορες του Πειραιά, αλλά μετά τον πόλεμο τα δεδομένα άλλαξαν. Ήμασταν τρία παιδιά και επειδή έχασα τον μπαμπά μου σε ηλικία 10 χρόνων και η μαμά μου πάλευε με μια μικρή σύνταξη να μας μεγαλώσει, αναγκάστηκα να δουλεύω από τα 15 μου. Έκανα πολλές δουλειές του ποδαριού».