Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στην Καλαμάτα// 10 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο // #radiopolitismos


Τον κορυφαίο συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο θα έχει τη χαρά να απολαύσει το μουσικόφιλο κοινό της Καλαμάτας την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών που σηματοδότησαν την καριέρα των σημαντικότερων τραγουδιστών παλαιότερων και πιο σύγχρονων , θα παρουσιάσει στο κοινό της Καλαμάτας παλιά και αγαπημένα τραγούδια , καθώς και συνθέσεις που έχει γράψει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και έντυσαν μουσικά ταινίες και σειρές , αλλά και γνωστά μουσικά θέματα από το παγκόσμιο σινεμά με σύγχρονη προβολή στην οθόνη.

Ποιος δεν ξέρει και δεν έχει σιγοτραγουδήσει τα «Καμιά φορά» «Τα Γαλάζια σου Γράμματα», «Τι Θέλεις να Κάνω», «Δεν είναι που φεύγεις», «Με Λένε Γιώργο»,«Η Ενδεκάτη Εντολή»,«Η Αγάπη Χάθηκε»,«Ο Ανθρωπάκος», «Σ’αγάπησα για μιά Φορά», «Ξενύχτησα στην Πόρτα σου», «Αφιλότιμη»,«Πώς»,«Άγγιγμα ψυχής»,»Ποιός να συγκριθεί μαζί σου», «Το σώμα που ζητάς» και τόσα άλλα….

 

Τον διάσημο συνθέτη θα πλαισιώνουν τραγουδιστικά επι σκηνής ο Νίκος Καρακαλπάκης και η Μαίρη Στεφανακίδη.

Προπώληση εισιτηρίων : Κατάστημα οπτικών «Νικολόπουλος», Αριστομένους 37, δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο. 

Η προπώληση ξεκίνησε.  Τιμή εισιτηρίου 15€.

Την συναυλία στηρίζουν ως χορηγοί,επιχειρήσεις της πόλης μας: OptiCenter-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ , Fish and Pasta ΚΑΝΝΑΣ και COMFY BOUTIQUE HOTEL

Μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσεις


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ